Rakastaako aikuiset ja päättäjät lapsia ja nuoria? Ongelmien ennalta ehkäisy olisi helppoa!

Parafraasin tavoin lainaan viimeaikaisia keskusteluja ns. asiaohjelmissa televisiossa: ”Mitä meidän tulee tehdä, että nuoret ja muut narkomaanit pääsevät hoitoon?”, ”Mitä pitää tehdä, että nuoret miehet jaksavat käydä armeijan?” ”Miten tulisi hoitaa masentuneita ja itsetuhoisia nuoria?” ”Mitä voidaan tehdä peliriippuvaisten auttamiseksi?”

Lista on pitkä ja todella kummallinen kuulla, mutta kaikki keskittyvät asioihin jälkikäteen, kun paska jo on housussa.

Koulusurmien ja ajankohtaisena kouluväkivalta ja nuorien tekemät, murhat, tapot ja niiden yritykset. Jälkikäteen.

Kaikki ymmärtää, että olisi järkevää ennalta ehkäistä. Jos otetaan radikaali esimerkki Turun muslimi puukottajasta niin ennalta ehkäisevä ja takuu varma teko, on poistaa muslimit suomesta ja estää uusien tuleminen suomeen, silloin ei takuu varmasti muslimi puukota Turussa kun suomessa ei ole yhtä ainutta muslimia. Eli konstit kyllä löytyy, jos tahtoa on.

Nyt kun tahdotaan, että nuori lopettaa huumeiden käytön ja väkivaltaisen käytöksen niin monenlaista asiaa tarjotaan ratkaisuksi. Suuret voimavarat, rahat ja resurssit menevät yhden henkilön kohdalle ja uusia tulee koko ajan tilalle kasvavassa määrin.

Eli tilannetta ei saada korjattua, mutta sitä ei haluta myöntää.

Kaikkea muuta ovat aikuiset ja päättäjät valmiita kokeilemaan paitsi Jeesusta.

Kaikki nämä ongelmat suomessa juuri johtuvat siitä kun ihmiset ovat kaikonneet Jeesuksesta.

Jeesus kelpaa vain kun lapsi on kuolinvuoteella, silloin saa rukoilla tämän lapsen puolesta viimeisenä oljenkortena.

Niinkuin aina, en kerro satuja vaan omakohtaisia kokemuksia. Minä olen täysin muuttunut mies ja sen on saanut aikaan Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen. Lukekaa Late Johanssonin kirja niin näette kuinka suuren muutoksen Jeesus sai aikaan hänessä. Näitä todisteita on vaikka kuinka paljon, mutta ei se silti kaipaa.

Niinpä sitä joutuu väkisin kysymään, rakastatko sinä lastasi? Rakastaako tämä yhteiskunta ihmisiä joilla asiat menevät pieleen. Ongelmat saavat ratkaistua ja muuttua hyväksi kunhan vain Jeesus ei ole se joka sai aikaan muutoksen.

Niinpä lyödään päätä seinään ja kärsitään surua aivan turhaan.

Ratkaisu olisi tuoda Jeesus takaisin päiväkotiin ja kouluihin ja kaikkialle.

Mutta näyttää siltä, että puretaan hammasta vaan kovemmin eikä Jumalaa pyydetä auttamaan.

On kummallinen maailma ja suomi.

Kunpa meillä olisikin aitoja uskovia, uudestisyntyneitä kristittyjä vallan kahvassa.

On suuri paradoksi tämä, apu on lähellä ja helposti saatavissa, mutta sitä ei käytetä edes lasten hyväksi, omista itsekkäistä ja valheellisista ennakkoluuloista johtuen. Ja niinpä lapsetkin jätetään perkeleen vietäväksi.

Kovin on päiväkotien touhu ja koulukirjat koulussa vieraita raamatun opetukselle. Ehkä ette edes tiedä niistä. Mutta alistutte, tieten tai tietämättä.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu