Trump sai nimikristityt ja monet muut kiimaan.

Epäilemättä Trump oli Jumalan käytössä. Jumala saa aasinkin puhumaan ja ottaa 4:ttä päivää kuolleena olevan joka jo mätänee käyttöönsä jos Hän tahtoo. Hän voi käyttää ketä tahansa, mihin tahansa, joten käytössä oleminen ei kerro paljoa sinänsä itse ihmisestä, välttämättä.

Itse pidin tietysti Trumpin toiminnasta kun näin hänen olevan Jumalan asialla tietyissä asioissa. Olen kuitenkin oppinut Jumalan tuntemisen kautta, että kaikki ei ole miltä näyttää, moni kakku päältä kaunis sekä täytyy antaa aikaa ennenkuin tekee lopulliset johtopäätökset. Trumpin kohdalla lopullisen arvosanan olin päättänyt antaa kun presidentin virka eräänä päivänä päättyy. Historia on täynnä tapauksia ihmisistä jotka Jumalan suunnitelmissa aloittivat hyvin, mutta lopettivat huonosti. Jumala laittaa heidän toimintansa alkuun, mutta he menevät liian pitkälle. Luther aloitti hyvin, otti paavin taskusta raamatun ja antoi kansalle. Kääntyi sitten Jumalan molempien silmäterien kimppuun, surkein seurauksin. Ryhtyi tapattamaan juutalaisia sekä ”uudelleen kastajia” eli uudestisyntyneitä kristittyjä jotka tosi asiassa olivat taivaan arvion mukaan ensimmäisellä kasteella.

Hitlerillä varmasti oli lupa näpäyttää juutalaisia, joille tarjottiin luvattua maata 1800 luvun lopulla, mutta se ei kelvannut sillä syyllä, että he ovat saksalaisia, he eivät tahdo Israelia. Hitlerin toiminta meni liian pitkälle ja sai demonisia piirteitä. Jumalaa näpäytettiin ”suloisena tuoksuna”. Hitlerin tuhat vuotinen valtakunta jäi sitten 12 vuoteen.

Jos Trump sai tietyt ihmiset kiimaan, kuinka paljon ennemmin lentää helppoon samat ihmiset kun antikristus ilmestyy näyttämölle? Antikristus on paljon älykkäämpi, karismaattinen, paljon voimaa jne jne. Kun antikristus toivottaa jouluna Jumalan siunausta niin em. porukat on vietävissä kuin kuoriämpäri tai litran mitta, sillä erotuksella Trumppiin, että sieltä ei enää pääse pois. Käy kuin sille sammakolle joka antaa keittää itsensä hengiltä kattilassa. Kun sammakko huomaa, että nyt tulee hypätä pois, on reidet jo hyytyneet ja hyppääminen on myöhäistä ja mahdotonta.

Hyvää isänpäivää kaikille.

Isä meidän, joka olet taivaissa! Pyhitetty olkoon sinun nimesi; tulkoon sinun valtakuntasi; tapahtukoon sinun tahtosi myös maan päällä niinkuin taivaassa; anna meille tänä päivänä meidän jokapäiväinen leipämme; ja anna meille meidän syntimme anteeksi, niinkuin mekin annamme anteeksi niille jotka ovat meitä vastaan rikkoneet; äläkä saata meitä kiusaukseen; vaan päästä meidät pahasta, sillä sinun on valtakunta ja voima ja kunnia iankaikkisesti. Amen, Jeesuksen nimessä.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu