Työvoimapoliittinen kurssi miehille: Naisen käsittelytaito I, II ja III ?

Pitkään hautunut liikeideani pulpahti keskusteluun erään kaunottaren käsittelyssä eilen. Eli jos sponsori / sijoittaja / mesenaatti on kuulolla, ota yhteyttä, yhteistyö kiinnostaa. Miehille on thaihieronta, mutta jos saisi markkinoitua hieronnan / hiplaus / hyväilyn ilman seksiä naisille. Kynttilöitä, panhuilua, öljyä ja alastoman vartalon koko hierontaa, päänähka, sormet hiuksiin ja sieltä laskeutuu kulmakarvoihin, nenään, poskiin, korviin, huulille ( peukku ei käy suussa ) kaulalle jne. Sormin, huulin, höyhenin jne taksan mukaan.

Kosketus, koskettelu, hellyys, läheisyys jne. ovat erittäin tärkeitä asioita. Wanhat mummot vielä itkevät sitä

hellyyden ja kosketuksen puutetta jota elämässä oli viljalti. Nainen saattaa olla aviossa vuosikymmenet ilman kosketusta, hellyyttä. Sinkuista puhumattakaan. Ihminen on ihminen tarpeineen ja etsii ennemmin tai myöhemmin ratkaisun mikä saattaa näkyä avioerotilastoissa.

 

Työvoima poliittinen kurssi jossa opetellaan tietokoneen avaamista sekä käyntiä mollin sivuilla, missä on hedelmä? Jonkun röyhkeän taskussa se on, kaksin käsin kahmitaan pöydältä, tonni tippuu ohi päivän mittaan, mutta mitä pienistä.

Sen sijaan naisen käsittelytaito-kurssi on aidon ongelman ratkaisua toisesta päästä, kun em. hierontapalvelu tekee työtä toisessa päässä.

Onko maailma parempi paikka TYKO kurssin jälkeen? Uskallan epäillä. Onko maailma parempi jos mies alkaa puhumaan naiselle ja pitämään hyvänä, siinä arvossa joka naiselle, heikommalle astialle kuuluu. Rohkenen väittää, että takuulla on. Ettei vain olisi tekemistä myös syntyvyyden kannalta. Tästä ei ole kuin askel opetussuunnitelmaan 9 luokalle, sen jälkeen maailma on aivan toinen. Olkoot tämä vinkkini ilmainen, jos ei tule tavaksi.

Ps. Oletteko nähneet millaisen vaikutuksen tekee miehen kosketus naiselle jota ei ole kosketeltu 3 vuoteen jos koskaan. Minä olen. Se on tajunnan räjäyttävä.

MarcoBehm

52v sinkku kristitty, 4 lasta, 3 lasten lasta Lähellä sydäntä: Jumalan tunteminen, voimanosto, laulaminen, kitaran soitto, biljardi, biisien teko, shakki, hyvän vaimon etsiminen

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu