Minäkö trolli?

Uskonto on ilmeisesti aihe ,joka kuumentaa tunteita. Osallistuin eilen keskusteluun alustuksesta, jossa kerrottiin älykkyyden ja uskovaisuuden välistä yhteyttä tarkasteelleestä tutkimuksesta. Siitä muodostui aika pitkä ketju. 

Vaikka en mielestäni esittänyt mitenkään provokatiivisa puheenvuoroja, joku on kuitenkin sen vertaa ärsyyntynyt, että väittää nimeni olevan trollaajan nimimerkki ja kehoittaa välttäämään sen ruokkimista.

Esinnyn omalla nimellä, mutta ilman naamakuva, koska minulle on tärkeätä, että voin kohdata ihmisiä ilman tunnistamista ja mahdollisia siihen littyviä ennakkoasenteita; ai toi on se joka kirjoittaa niitä uskovaisia, uskonnonvastaisia, vassaripoliittisia, kokoomuslaisia kannattavia, kukkahattutäti, viherpiipertäjä jne. mielipiteitä Usariin. Ihan sen perusteella mitä itsekukin on sattunut lukemaan ja tulkinnut sen. 

Kuten olen useamman kerran huomauttanut kommenteissani olen tosikko; tarkoitan mitä sanon. Saatan vastata selviin trolleihin todesta ottaen ja samoin vitsiksi tarkoitettuun heitoonkin.

Kaikista sanoistani vastaan, en tarvitse mitään puskia piilotteluun.

Nimeni on tietääkseni ainoa maailmassa, sitä ei voi trollaamiseen käyttää ilman seuraamuksia.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu