Hukkuuko Manse tunneliin?

Tänään maanantaina 16.9. äänestetään Tampereen valtuustossa paljon keskustelua herättäneestä tunnelista.

Sen tajuaa että Kokoomus kannattaa isojen rakennusfirmojen tukemista, mutta monelle on vaikeata sulatta sitä , että Vihreätkin tukevat hanketta, joka on liikenteellisesti turhaa ja johon liittyy kaupungin keskustassa olevien ranta-alueiden umpeen rakentamista varakkaiden asuntokäyttöön.

Mutta ovathan Vihreät muissakin asioissa olleet tukemassa luonnon tuhoamista sallimalla mm. tuhoisia kaivoshankkeita ja kannattamalla tuulivoimaloita.

Jo luultiin , että valtuustossa tunnelia vastustavien äänet täpärästi voittaisivat, kun demarit päättivät noudattaa äänestyksessä ryhmäpäätöstä.

Toista viikkoa sitten kuitenkin neljä demarinaista päättivät livetä ryhmästä ja äänestää rakennusfirmojen rikastuttamisen puolesta. Heidän mielestä ilmeisesti kaupungin taloustilanne on olennaisesti kohentunut sitten viime kunnallisvaalien, jossa sosiaalidemokratit vastustivat tunnelia taloustilanteeseen vedoten.

Lemminkäisellä, joka kilpailutuksessa voitti itsellen tunneliurakan, on toimintaa myös Virossa, joten on pääteltävissä mistä tunnelintekijät tulevat ja mihin verot menevät. 

Tehdyn gallupin mukaan noin kaksi kolmasosaa tamperelaisista vastustaa tällaisen hukkaputken rakentamista.

Pari päivää sitten julkaisin täällä tästä aiheesta blogimerkinnän, johon tuli hyviä kommenttejä:

http://margaretablafield.puheenvuoro.uusisuomi.fi/149453-tampereella-kuohuu

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu