Kenen aarre? Rahastusyritys.

Tänään oli postiluukusta tipahtunut omituinen lasku; ensimmäinen erä 19€ jonkun Aarrelehden kestotilauksesta. Mitään sellaista lehteä en ainakaan ole huomaanut että minulla olisi tullut, en ole koskaan nähnyt, enkä taatusti tilannutkaan edes vahingossa, kaikki sähköpostin kaupalliset tiedotteet jotka spämmi ei ole suodattanut menee suoraan roskiin, en erehdy enää täyttämään mitään kilpailukuponkeja. Saatan katsoa vain sellaisia tiedotteita joita mahdollisen kiinnostavuuden takia olen itse tilannut.

Laskuttajana on Viestilehdet Oy , pulju josta en ole ennen kuullutkaan.

Puhelinnumerona 020 alkuinen, eiks ole jotain maksullista ns palvelunumeroa? Parasta olla soittamatta, silläkin viisi joku huijari saattaa rahastaa.

Soitan vasta jos tulee käräjäoikeudelta haaste, sanon etten mokimaa lehteä, enkä muitakaan, ole tilannut.

Päivittäiset myyjien puhelinsoitot lopetan lyhyeen. Ei todellakaan kiinnosta mitkään ET-lehdet, ei tiede-kuvalehdet ym. Ne mitkä joskus kiinnostaa lainaan kirjastoststa. Yleensä luen paikallisen päivälehden ohelle kirjoja kun jotain luen. 

 Joku kertoi, että semmonenkin lehti on kuin mummoporno!  Vaikka olis tottakin ei kiinnnosta pätkääkään, ainakaan kuluttajana.

Tietääkö muut tällaisista huijausyrityksistä, joiden uhriksi joutuu ilmeisesti yhä enemmän vanhoja mahdollisesti dementoituvia ihmisiä jotka vielä hoitavat itse omat laskunsa.

Ps:Jokaisen kilpailukupongin jota täytin kirjamessuilla katsoin tarkkaan,ettei siihen liittynyt mitään tilauksia.

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu