Vielä vähän prostituutiota koskien

Muistaakseni lupasin kirjoitta vielä kolmannen osan Hanasaaren upeissa tiloissa oikeusministeriön toimesta järjestetystä Mitä ostaa seksinostajaa? – seminaari seksin ostosta ja kysynnästä Suomessa ja Ruotsissa.

Ruotsiksi: Vad köper torsken? 

Olin ajatellut käsitellä Monika liiton tutkijan Natalie Gerbertin  kertomaa, hän oli hastatellut pieni joukko seksinostostaan halukkaita kertojia, mutta kun kysyin mitä heidän tarpeistaan oli haastatteluissa selvinnyt, hän vastasi, ettei voi kertoa kuin vasta heidän järjestämässä seminaarissa helmikuussa koska tutkimus on vielä kesken. Mutta onhan se hyvä tietää mitä muutamat olisiko ollut vaja kaksikymmentä seksinostaja oikein kaipaa ostaessaan seksiä.

Lisäksi olin ajatellut laittaa palautelomakkeeni sisällön julki, jos siellä saattaisi olla joku näkökantti jota en vielä blogikirjoituksissani ole tuonut esille.

Sensijaan kopioinkin tänne äsken Auvo Rouvisen blogiin kirjoittamani kommetin kun se tuo aiheesen näkövinkkelin jota en ilman Auvoa olis hoksannut, valmisteilla olevien lakien keskinäinen ristiriitaisuus:

 

”Tuntuu kun Anna Kontula ei enää huomaisi yhtikäs mitään, tai meneekö kaikki multa ohi, en ole edes huomannut sen kannanottoa oikeusministeriön seksinostoa koskevaan lain muutosehdotukseen.

Toi on hyvä pointti mitä otit esiin Auvo, Nämä vaihtoapua naapurien kesken verolle paneva laki ja oikeusministeri Henrikssonin ehdottoma seksinostoa koskevan lain muutos ovat selvästi ristiriidassa. Jos seksin osto kielletään (koskee kaiketi vain heteromiehiä) niin seksipalveluja ei voi verottaakaan

Ja saako sitten ilmatteeksi naapurille antaa se ei selvinnyt ministeriön asian tiimoilta järjestämässä seminaarissakaan vaikka paikalle oli kutsuttu skoonelainen rikoskomisaaria Kajsa Wahlberg ylistämään ruotsissa vallalla olevan lain monia etuja ja myönteisiä vaikutuksia, josta suurin hyöty on kuitenkin on, että nyt ne seksiä ostavat turskat, tai voisi paremmin suomentaa kapakalat, pysyvät kiltisti nalkuttavien muijiensa kotipedissä niin kuin siveys ja säädyllisyys vaatikin.”

http://auvorouvinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/153526-seksin-verotus#comment-2393193

 

Minä en meinaa ilmoittaa yhtikäs mitään naapureiden tai muidenkaan ystävieni keskinäisistä suhteistani.Sitäpaitsi ei ole paljon enää jäljellä mistä voisi verottaa. Ja kuuluko kaikesta vapaaehtoisesta ammattityöstäni maksaa veroja. Keiden?Lahjaveroako?

Rikollisten organisoima pimeä talous saa rauhassa rehoittaa samalla kun nipoteaan naapuriavusta.

Kohtuuttomien vaatimusten ahdistamat miehet ei sallita hakea lohtua ilman itsekkäitä vaatimuksia palveluitaan kauppaavalta hutsulta, mutta väkivallan uhalla prostituutiolla huumevelkojaan maksavan nuorukaisen ahdingon lain laatijat ohittavat olankohahduksella.

Edes jotain suhteellisuudentajua voisi sentään lainsäätäjiltä vaatia. Toivottavasti sitä löytyy kansan  edestajikseen valitsemilta.

 

 

 

 

 

 

 

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu