karkkikaupasta Kotiin

Yks sun toinen on jo varmaan monet kerrat huomannut, että kunta- ja palvelurakenneuudistus on niitä juttuja, joita minä en fanita. Puol viikkoa minua kiukutti paikallislehden ( Salon Seudun Sanomat) uutiskuva, eikä harmistuskiukku laannu, vaikka siitä jo kirjoitinkin:
http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1081…

 
Kuka kertoisi miten päin näitä meidän ministereitä oikein pitäisi ymmärtää, kuulla ja kuunnella? En tiedä kuinka mones kerta on, mutta nostanpa taas esille tämän linkin:
http://www.kunta.tv/web/guest?fileId=113381

Kuntaliiton lakimies kertoo missä mennään, mutta rva kuntaministeri selittää, että Hallitus on se, joka nyt toimii. Hallitus on se, joka lykkää kuntarakennelakia. Hallitus on se, joka antaa lisäaikaa, ”koska kunnille haluttiin antaa mahdollisuus uuteen lausuntokierrokseen ensi syksynä.”

Eihän tuo mikään hallituksen idea ole. Kotona (Kuntaliitossa) kuntauudistamisen tilanne on ääneen sanottu jo aikoja sitten. Ja eikös kuntaministerin mieskin ole jonkun kunnan kunnanjohtaja?  Tietäis varmaan hänkin kertoa jotain siitä miten olisi viisasta ”kirkkoteitä” oikaista. Ja jos ei kuuntele omaa miestä niin voisi kuunnella Naapurin Miestä, esim. tämän tiedon suhteen:
http://www.kuntalehti.fi/Ajankohtaista/Mielipide/Sivut/Kuntien-ei-pida-h…

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu