missä me?

Jaahas. Näin se sit kuiteski menee, vaikka koko ajan on muuta väitetty. Puolpakolla kuntakarttaamme miinustetaan 66-70 kunnalla ja perusteiksi tuupataan asiointi- ja työssäkäyntialueet.

Turusta tulee vallan mammutti. Siihen liitettäisiin Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto, Tarvasjoki, Aura, Rusko, Masku, Nousiainen ja Mynämäki sekä mahdollisesti myös Sauvo, Paimio ja Marttila.
http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/esitys-kuntia-jaisi-vain-66-70/…

Salo -cityä ei em. uutisessa mainittu vai jätetäänkö meidät rauhaan, kun 1.1.2009 tapahtunut kymmenen kunnan kuntaliitos näyttää tältä: 
http://www.marjattahalkilahti.fi/albumi/kuvia/lehtijuttuja/826032
Tuo kirjoitus on vuodelta 2010.

Tältä näyttää tänään:
20.8.2012 20:45 MääTaas!
On se aika outoa, että Salosta tuli näin äkkiä ”persaukinen”, vaikka liitoksilla kaikkien piti pelastua ja saada elämänsä turvatuksi ”vauvasta-vaariin”. Tapahtui liian paljon lyhyessä ajassa, varoituksia ja enteitä tulevasta oli vaan ei niitä huomioitu, kun suuremmista asioista touhuttiin, (kuntaliitos+porkkanarahat). Ja nyt ns. porkkanarahat kuten muutkin avustusrahat menevät liukkaasti samalla kun Nokian tuomat suuret yritysverotulot hiipuvat. ikääntyvät, huonokuntoiset, sairastuvat ja sairastavat sekä pitkäaikaistyöttömät, miten , missä ja millä heidät hoidetaan.

http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2012/08/19/1210#comments

13.8.2012 16:32 ÄssÄnnÄ
Yks ”Vorssalainen” kansanedustaja sanoi mulle lauantaina, kun kuntaliitosasioista oli puhetta, että Salossa tehtiin kuntaliitos-huumassa sellaista, mitä ei ”suinsurminkaan” olisi saanut tehdä, nimittäin suljetaan vanhuksilta hoitokoteja heidän asuinseutujensa läheltä, viedään ja siirretään omaisistaan ja läheisistään eroon. Samoin levittivät kuntaliitoksista saamansa n.s ”porkkanarahat” vaikka mihin , ei kait kukaan tiedä. Nyt on jo kerrottu, että ne uusille kuntaliitos-kunnille merkataan m.m palvelujen säilyttämiseen liittyville kunnille.!!!!

http://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2012/08/12/1203#comments

 


Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu