Soini puuskuttaa persuuksiin!

Soini puuskuttaa persuuksiin!

Ei ole mun suustani. On Särkisalossa asuvan tekniikan tohtori Pekka Järvisen kirjoituksesta tänään Salon Seudun Sanomissa.

Kirjoitus on  sellainen, että laitanpa esille pikku pätkän ja linkin, jotta voit lukea koko kolumnin.

Sanat yhtä ja teot toista on varmaan täyttä totta muuallakin kuin Salo -cityssä.

“ Salon valtuustosalissa on lokakuun vaalien jälkeen 24 tuolia vähemmän. Suunta on oikea. Kyllä 51 valtuutettuakin kykenee sekoittamaan hiekkalaatikkoa eriväristen pääkonttorien ohjauksessa.

Kuntavaalit näkyvät talousalueen kansanedustajien ja kuntaryhmyrien aktivoitumisena. Kansanedustajien nimillä julkaistaan erilaisia, kutakin aatesuuntaa tukevia kannanottoja muun muassa rahaliitosta, kuntaliitoksista ja vanhuspalveluista. Kunnallispoliitikot ovat omineet vaalien alla vanhan neuvostoliittolaisen tavan laittaa lyhyt cv heti nimen perään.

Demariministeri Maria ”vaikeanimi” on esittämässä vanhuspalvelulakiin hoitohenkilökunnalle minimimitoitusta, joka nostaisi hoitajien määrän nykyisestä suosituksesta kahdella hoitajalla kymmentä potilasta kohti. Esitys on aiheuttanut närää hallituksen sisällä ja paikallisesti.

Salossa sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtaja peräänkuuluttaa nyt vaalien alla oikeutta laadukkaaseen vanhuuteen. Ihan oikeaa asiaa – mutta kuinkas ne laatuasiat olivatkaan tässä taannoin Särkisalo- ja Kajalakodin kohdalla? Sanat yhtä ja teot toista.

Maria ”vaikeanimen” vinkkelistä ymmärrän asian raadollisesti siten, että SDP:n on myös kumarrettava Hakaniemen suuntaan. Tehdään politiikkaa isolla pensselillä, kun Soini puuskuttaa persuuksiin.”

http://www.sss.fi/mielipiteet/kolumni/381950.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu