lääkärit vaativat

Ei päivää ilman sote -uudistusuutista.

  

Lääkärit vaativat sote-uudistuksen uutta valmistelua 

http://www.sss.fi/uutiset/486749.html

 

Nyt siis lääkärit ilmoittavat, etteivät he tykkää hallituksen sote-työryhmän esityksestä. Lääkärit ovat sitä mieltä, hallituksen esitys johtaisi toteutuessaan ylivoimaisiin hallinnollisiin haasteisiin ja mittaviin omaisuusjärjestelyihin. Lääkäreitten mielestä hallitus ei ole pystynyt sopimaan sellaisesta palvelurakenteesta, joka loisi kestävän pohjan maamme terveydenhoidolle.

Lääkäriliiton valtuuskunta vaatii, että sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuudistuksesta on käynnistettävä uusi valmistelu. 

Sillä lailla!

Minulle sopisi hyvinkin, jos taas perustettaisiin joku uusi SosTervTyöryhmä. Jos ei siitä muuta hyvää koituisi niin ainakin se, että viimeisin työryhmätekele ei etenisi.  

Jos minä olisin pääministeri, niin pysähtyisin ja kuuntelisin herkällä korvalla lääkäreitten sanomiset. Ainakin heidän luulisi tietävän mistä he puhuvat. Sensijaan hallituksessa istuvien puheitten  kanssa on ollut vähän niin ja näin ja kun ministereitäkin vaihdetaan, kierrätetään kuin kirpputoritavaraa, niin ei tässä tavallinen Maija Meikäläinen enää tiedä missä sitä mennään. 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu