Työsuhdeasunto ja sen mahdollinen remppa

Kevan pitäisi olla kunta-alan, valtion, evankelis-luterilaisen kirkon ja Kelan henkilöstön työeläkeasoista huolehtiva paikka, mutta tänään julkistunut tieto Kevan entisen toimitusjohtajan Merja Ailuksen työsuhdeasunnon remontin hinnasta pistää tavallisen eläkkeensaajan pään vallan sekaisin.

Kyllä sitä pikkusen ihmettelee, että missä vaiheessa Keva on asuntojen remppaamiseenkin ryhtynyt. 252 758,61 euroa on vino pino rahaa ja se on kulutettu Merja Ailuksen työsuhdeasunnon remonttiin.

Remontti on ollut kuulemma isompi kuin mitä alunperin oli ajateltu.

Huhhuh! 

Kukahan moisen kämpän on alunperin hankkinut? Näyttikö isännöitsijätodistus ostohetkellä pelkkää vihreää? Että kaikki oli ok. Että jos jotain tarvis, niin pientä pintaremonttia vain. Niinkö? 

Minulla ei ole aavistustakaan kuinka paljon tässä maassa työsuhdeasuntoisia ihmisiä on, mutta jos minulla olisi valtaa niin päätättäisin heti, että ”nyy se loppus!Ei enää jatkossa! Ei työsuhdeasuntoja tässä maassa, ei missään paikassa, ei missään firmassa.

Yksi poikkeus sentään. Hän on tasavallan presidentti! Hänelle sen suon. Siis tehtävän kylkiäiseksi hänen arvonsa mukainen virka-asunto.

Muut kansalaiset olkoot samanarvoisia ja hommatkoot asumisensa ihan itse. Hoitakoot myös remonttikustannukset!

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu