Rokote Alzheimerin tautiin

Meillä osataan: Turun yliopistossa Alzheimerin taudin kliininen tutkimus on tämän uutisen mukaan maailman huippua. Nyt on jo rokotekin keksitty ja potilastutkimus aloitettu

Potilastutukimukseen osallistuu kaksi ryhmää. Toisella ryhmällä on lievä, toisella keskivaikea Alzheimerin tauti. Rokotteen on tarkoitus tähdätä aivoihin kertyvään haitalliseen valkuaisaineeseen. 

Me kaikki, jotka tunnemme vaikkapa vain yhden alzheimerikon, hihkaisemme ilosta: nyt puhalletaan pipi pois. Mielellämme me myös onnittelemme rokotteen keksijöitä.

En halua olla ilonpilaaja, enkä ainakaan Alzheimerin taudin parantamisessa, sillä onhan siihen tarvetta. On vaan pikku pakko kysyä ja ihmetelläkin, että mistä moinen haitallinen valkuaisaine aivoihin oikein kertyy.

Mikä siihen on syy, sillä eihän sitä kaikille kerry eikä se kaikkia vaivaa? 

Onko syömisessä, juomisessamme joku juttu, joka saattaisi olla taudin takana? Minä uskon, että on. 

Seuraan Antti Heikkilän ajatuksia ja tykkään, että on niissä ajattelemisen aihetta. Ja paljon. Vai mitäs sanot tästä:

”Alzheimer ei ole tipahtanut ulkoavaruudesta, vaan se on jotain, mikä johtuu siitä, että teemme jotain perusteellisesti väärin. Mielestäni kaikki nämä nykyajan sairaudet johtuvat vääristä ruokavaliosuosituksista. Sillä, onhan erikoista, että ihmiset sairastuvat tauteihin, joita ennen tuskin oli olemassa. Eikö näiden kaiken maailman professoreiden olisi pitänyt tuoda meille parempi ja terveempi elämä? Onko meitä huijattu perusteellisesti?”

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu