Hei, me luovutaan

Katainen kovana ja Virkkunen hellittää. 

Katainen kovana20.1.2012 17:13 Marjatta Halkilahti 
http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/94824-katainen-kovana

”Totesimme Urpilaisen kanssa yhdessä, että tää me viedään maaliin!” ja ”Vanhusten määrä kasvaa lähivuosina niin nopeasti, että kuntauudistus on välttämätön hyvinvointipalvelujen turvaamiseksi”, pääministeri muistuttaa.

Oli 20.01.2012. 

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119519-katainen-havittaisi-yli-200-kuntaa-%E2%80%9Dsatakunta-riittaa%E2%80%9D

Pääministeri Jyrki Kataisen (kok.) tavoite hallituskauden loppuun on kova: – Kuntia on noin satakunta, kun hallitus lopettaa, Katainen sanoo tänäänTalouselämässä ilmestyneessä haastattelussa. Käytännössä tämä tarkoittaisi noin 200 kunnan katoamista hallinnollisena alueena. Pääministeri määrittelee haastattelussa kuntauudistuksen koko hallituksen tärkeimmäksi rakenneuudistukseksi. Hän vakuuttaa, että hallitus tekee Suomeen mittavan kuntaremontin.

http://www.talouselama.fi/uutiset/katainen+hallitus+vie+kuntauudistuksen+maaliin/a2077881

Nyt on 11.04.2014 ja eteemme pukkaa tämmöstä uutista

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/virkkunen_pakkoliitos-18844

Hallituspuolueiden puheenjohtajat eli ns. viisikko on päättänyt luopua kuntarakennelakiin kaavaillusta täydennyksestä, joka olisi antanut valtiolle mahdollisuuden päättää kuntaliitoksista kansanäänestyksen jälkeen.

Esityksen asiasta teki viisikolle kunta- ja liikenneministeri Henna Virkkunen (kok.). Hänen mukaansa ns. pakkoliitospykälään liittyi perustuslaillisia ongelmia ja toisaalta myös uusi sote-ratkaisu muutti kuntien tilannetta olennaisesti. Lausuntokierros kuntarakennelain täydennyksestä loppui viime viikolla.


Kuinka tässä näin kävi? 

Minulle kyl passaa! Että luopuvat!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu