Salolaista arkea

Jätteitten osalta ollaan tyytyväisiä, kun ne menevät Turkuun. Lounais-Suomen Jätehuolto järjestää ja huolehtii kaikki hyvin päin.  Niin on valtuustomme päättänyt http://salo.tjhosting.com/kokous/20143173-7.HTM .

Minä en päätöksestä tykännyt. Eitä äänestin http://salo.tjhosting.com/kokous/20143173-7-7.PDF

 

TSJ ja Rouskis yhdistyvät Lounais-Suomen Jätehuolloksi

17.06.2014 UUTISET

Yhdistymisen tavoiteaikataulu on tuleva vuodenvaihde 2015, joten valmistelut yhdistymiseksi ovat jo käynnissä. Sulautumisasiakirjoja valmistellaan ja jäteyhtiöt jatkavat yhdessä toimintojen yhdistämisen suunnittelua. Salon kaupunginvaltuuston fuusion hyväksymispäätöksestä tehty valitus saattaa kuitenkin viivästyttää ja vaikeuttaa yhdistymisprosessia riippuen valituksen käsittelyajasta Turun hallinto-oikeudessa. Kaikkien muiden omistajakuntien päätökset ovat lainvoimaisia.

 

Mutta sairaalapuoli. Se ei näköjään menekään samalla kaavalla. En minä tästäkään tykkää, mutta kysyn nyt vaan, että eikö tässä kohtaa suuri enää kelpaakaan.

 

Salon synnytysosastolla syytetään sairaanhoitopiiriä vallanhimosta

Salon Seudun Sanomat 4.7.2014 07:11:19

Apulaisylilääkäri Matti Eriksson Salon aluesairaalan synnytysosastolta uskoo, että Salon synnytysten siirto Turkuun perustuu sairaanhoitopiirin vallanhimoon. – Näyttää siltä, että siirto on tehtävä mahdollisimman nopeasti ja hinnalla millä hyvänsä. Ensin päätetään siirtää kovalla kiireellä ja sitten vasta mietitään, miten asiat saadaan Turun päässä järjestymään, Eriksson toteaa.

 

Siis: Salo saa tehdä ihan mitä vaan päätöksiä, kun SE organisoi, muovailee, päivittää, supistaa ja karsii palveluverkkoaan. Se lakkauttaa Salon alueen entisistä kunnista mm. kouluja ja vanhusten hoitopaikkoja. Se saa hyväksyttää suunnitelmiakin noin vaan kaupunkilaisia kuulematta.

Koululaistemme koulumatkat saavat pidentyä. Mitäs sitä nyt semmoisesta.

Sama meno ja meininki on vanhusten kohdalla. Palvelut ovat missä ovat, mutta eivät enää niinkuin ennen kuntaliitosta (1.1.2009-). Toisilla olisi kulkutarve jokapäiväistä, toisilla harvemmin. Hoitopaikkojakin tarvittaisiin. Mitäs semmoisista.

Jos ikäihmiset eivät pääse palvelujen tykö, niin onhan meillä kotipalvelu. Kyllä se palvelee. Se ajaa ovelta ovelle ja antaa apua minuuttipelillä varmaan vähän samalla tyylillä kuin tässä

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288709886768.html  vai antaako lainkaan. Voi olla, että joku käsketään hakemaan apunsa yksityiseltä palveluntuottajalta.

 

Nyt, kun synnytykset siirtyvät Turkuun, niin ollaan niin niin huuli rullalla, että!

Siksikö, kun joku muu on niskan päällä? Joku muu päättää!

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu