Myrskyn silmässä

 

Olemme tänään Salossa päätyneet myrskyn silmään, nyt vähän muusta kuin kehnosta taloudestamme:

Poliisi epäilee: Sairaanhoitaja murhasi 84-vuotiaan potilaansa

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/73583-poliisi-epailee-sairaanhoitaja-murhasi-84-vuotiaan-potilaansa

 

Ikävää tässä on se, että kun yksi hoitopaikka toimii väärin ja törkeästi, niin siitä saavat helposti siipiinsä myös muut.  Ja paikkakuntakin leimaantuu.

Salossa, varmaan muuallakin, on päädytty ajatukseen, että palveluseteli on "sitä jotain" , se on tulevaisuutta. Kattariinakin on viime vuonna ollut citymme listoilla, jos tämä uutinen pitää paikkaansa.

En ole kuullut, että näitä hoitopaikkoja 

Mehiläinen Oy Hoivakoti Onni, Lieto (101,00 €). Kuusjoen Kotisatama, Kuusjoki (104,10 €), Lamminiemen Hyvinvointikeskus Oy, Somero (122,00 €), Halikon Vanhustenkotiyhdistys Ry,Tammilehdon Palvelukeskus, Halikko (142,00 €), Salva Ry Palvelukeskus Ilolansalo, Salo (156,80 €)

olisi moitittu, en todellakaan, mutta mietipä hintoja! 

http://salo.tjhosting.com/kokous/20143307-12.HTM

 

Jos meinaa hoitoa tarvitsevana vanhuksena Suomenmaassa pärjätä, niin rahaa tarttee olla! Sitä on oltava hoitoa tarvitsevan omassa kukkarossa! Ja kun sitä kukkarosta löytyy, niin väärinkäytösten vaara pyörii aina. 

Olen varmaan ilkeä ennustajaeukko, kun ennustan, että tulevaisuudessa väärinkäytösten vaara kasvaa. 

Jos vanhusten hoito tuupataan enemmän ja enemmän yksityisiin hoitopaikkoihin (sehän se muotivillitys meillä nyt tuntuu olevan), niin kysynpä vaan: mikä meitä vielä odottaa! 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu