Jotain tarttis tehdä!

Kansanedustaja Eero Lehti näyttää olevan sitä mieltä, että hallitus pitäisi kaataa. Olisi pitänyt kaataa jo aiemmin, koska ”silloin oltaisiin päästy nopeammin uuden alkuun”

Mihin alkuun? Vielä eilen pääministeri Alexander Stubb oli sitä mieltä, että maaliin mennään. Ainakin sote -uudistuksen kanssa 

Pääministeri Stubb jatkaa nöyrästi siitä mihin Katainen lopetti. Tammikussa 2012 uho oli tämännäköistä: " "Kuntia on noin satakunta, kun hallitus lopettaa."

Tätäkin kuulimme: ”Totesimme Urpilaisen kanssa yhdessä, että tää me viedään maaliin!” ja ”Vanhusten määrä kasvaa lähivuosina niin nopeasti, että kuntauudistus on välttämätön hyvinvointipalvelujen turvaamiseksi” 

Kuntauudistuksen kirkkoreki on aikoja sitten suistunut tieltä, mutta kuntakartan kutistamista hallitus ei unohtanut. Kolmen vuoden sekoilun jälkeen myös oppositio näytti hallituksen ajatuksille vihreää valoa. Kaikki olivat keväällä 2014 (kuinka olivatkin?) sitä mieltä, että sote -uudistus on nyt sitä jotain. Nyt ei enää tätä mieltä ihan kaikki olekaan.

Saako pääministeri Stubb sote -pallon maalin ja laki viidestä sote -alueesta (kaikki sosiaali- ja terveyspalvelut ovat saman järjestelmän piirissä) toteutuu vai joko on pallokenttä niin jäinen, että koko joukkue kaatuu?

Ja mitäs tämä tarkoittaa, kun jo Ja tasavallan presidenttikin patistaa: "Nyt sitten tällä hallituksella on sellainen tilanne, että on tehtävä, se mitä kuvitellaan voitavan tehdä ja aika pikapuoliin. Tai muuten jää tekemättä" http://yle.fi/uutiset/presidentti_niinisto_roomassa_hallituksen_ryhdyttava_tositoimiin/7603315

Pikapuoliin.

Pikapuoliin.

Joko jo huomenna?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu