Myöhästynyt joululahja

Lietolaiset ja tarvasjokilaiset ovat saaneet joulun jälkeiset tai pitääkö tätä tänään julkistettua infoa tulkita myöhästyneeksi joululahjaksi:

Korkein hallinto-oikeus on hylännyt kuntaliitosvalituksen 

http://www.lieto.fi/fi-FI

Korkein hallinto-oikeus on 30.12.2014 antanut ratkaisunsa lietolaisten valtuutettujen tekemään kuntaliitosvalitukseen. Päätöksessään korkein hallinto-oikeus toteaa, että valtioneuvoston päätös Tarvasjoen ja Liedon kuntien yhdistämisestä ei ole hallintolainkäyttölain 7 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla lainvastainen. Valitus on hylättävä.

KHO: Liedon ja Tarvasjoen pakkoliitos on laillinen

Lietolaisethan eivät kuntajakoselvittäjien liitosesityksestä tykänneet, siis siitä, että Lieto ja Tarvasjoki toisiinsa liitetään, mutta niinkus näkyy, heidän mielipiteellään ei ole ollut merkitystä. Kahden kunnan pakkonaiminen on täyttä totta ja alkaa jo parin päivän päästä 1.1.2015.

Mitäs tuohon nyt sitten muuta sanoo kuin, että aamen.

Lietolaisten neuvonta on päivitetty 11.12.2014, mutta Tarvasjoella ollaan oltu valppaina syksystä 2014 alkaen. Kunnan tiedotuslehti kertoo, että Tarvasjoen kunta liittyy Liedon kuntaan vuoden 2015 alusta, myös sen, että kunnanvirasto ei muutaman päivän päästä olekaan enää kunnanvirasto. Se on asiakaspalvelupiste.

Siitähän se sitten pikkuhiljaa etenee.

Täällä Salossa, kymmenen kunnan kuntaliitosalueilla (1.1.2009-), entisissä pikkukunnissamme toivotaan, että voivoi kun olisi ja pysyisi edes se palvelupiste.

Kuntaliitos ei sitä rikkautta tuonut jota odotettiin. Rahaa meiltä puuttuu. Mistä, miten sitä saadaan, sitä miettimistä meillä kyllä riittää:

http://yle.fi/uutiset/miljoonaluokan_sopeutukset_lapi_salon_valtuustossa/6869765

http://salo.tjhosting.com/kokous/20143294-5-1.PDF ja vuonna 2015 jatketaan

http://www.sss.fi/uutiset/691200.html

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu