Omaishoitajan kuudes työpäivä..

 

Tarja Tallqvist on tehnyt viikon työrupeaman 15 -paikkaisessa dementiakodissa. Päivän kuvaus on ihan ”tuttua tavaraa” asukaskuvailuineen, auttamistilanteineen ja sijaisten metsästämisineen. Kyllähän vanhustyön live -elämä aikamoista ”torilla” pörräämistä on..

Kaappaan Tallqvistin blogista seuraavaa:

 

.. En ole vieraileva tähti. Teen hoitajan työvuoron. On myönnettävä, että kun lauantaina, kuudentena työpäivänä, kello löi 15.00, en olisi jaksanut enää sekuntiakaan. ...

.. ja kysyn onkohan Tarja Tallqvist ajatellut millainen olo on omaishoitajalla? Millainen olotila, kun on omaishoitajan kuudes työpäivä ja klo 15 nollanolla?

Laitan tämän kysymyksen ja ihmettelyn omaksi jutukseen, kirjoituksekseen, koska olen huomannut, että Tallqvist kyllä kirjoittaa ( ihan oikeista asioistakin), mutta hän jättää kommentoijat oman onnensa nojaan! Tämän viimeisimmän kirjoituksen kohdalla ollaan hetken päästä kaukana alkuperäisestä aiheesta. Siitä aiheesta ( ovatko hoitajat minkämaalaisia, kielitaitoisia vai -taidottomia) voin minäkin jotain kommentoida, mutta en nyt. Nyt minua kiinnostaa se mitä Tallqvist ajattelee omaishoitajan työpäivästä! Millaisellahan ”torilla” kotioloissa toimitaan? Pyöritään 24 -tuntisesti!

 

 

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu