YLEn ihana MEDia

Mediamaksu! Joka ikiseen huusholliin sama! Mistä hyvästä?

Miten on mahdollista, että tämä tietoa, taitoa, tekniikkaa pursuava maa on näin tumpelo? Miten on mahdollista, että maksua edes ajatellaan perittävän kaikilta kotitalouksilta?

On monia, monia huonosti kuulevia tai kokonaan kuuroja ihmisiä, on huonosti näkeviä tai täysin sokeita ja on huonokuntoisia iäkkäitä ihmisiä, jotka eivät käytä tai jotka eivät välttämättä edes omista televisiota, radiota, puhumattakaan tietokoneesta..

Onko se nyt niin mielettömän vaikeaa kehittää joku “noukkijakortti”, joka kerää tietoonsa sen mitä kukin kansalainen katsoo ja mitä kuuntelee ja lasku tulisi sitten perässä, ts. maksat siitä mitä käytät, maksat siitä mitä tarvitset. Toimivathan meillä kännykätkin. Ja lasku tulee puhuttujen minuuttien mukaan..

Jos tuollainen mediamaksu tulee, tasapäisesti per asuntokunta, niin ihan yhtä hyvin meitä voitaisiin jatkossa “rokottaa” vaikka kännykkä- tai nettiverolla per talous.

Nyt ajatellun Ylen mediamaksun kohdalla on pikkupakko ihmetellä, että onkohan tuossa Yle -työryhmässä istuneella nyt maalaisjärki hilautunut hänen pääkoppansa dementia -osastolle!

Kyllä on tulossa uskomatonta Keisarin uusien vaatteiden maksattamista!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu