Kuohuu, kun kuohutetaan

Kuohuu, kuohuu.

Nyt en tarkoita keskustaa, vaan omaa kaupunkiani, sen poliittista ilmapiiriä.

Kaupunginvaltuusto lähti kesälomalle 1.6.2015 kokouksensa jälkeen, vaan eipä tainnut lähteäkään, sillä 4.6.2015 saimme eteemme tällaisen uutisen:

Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja erosi SDP:n ryhmästä ja puolueesta

Salon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jorma Elovaara (sd.) on eronnut SDP:n  valtuustoryhmästä, Salon työväenyhdistyksestä ja puolueesta.

Pitkäaikainen kunnallispoliitikko aikoo kuitenkin jatkaa valtuuston puheenjohtajana vaalikauden loppuun, kevääseen 2017.

http://www.sss.fi/2015/06/salon-kaupunginvaltuuston-puheenjohtaja-erosi-sdpn-ryhmasta-ja-puolueesta/comment-page-1/#comment-1717

 

Uutinenhan tuo oli, mutta itse ajattelin, että "merkitäänpä tiedoksi vain",  sillä ei ole minun tehtäväni puuttua asiaan. 

Jollain taholla nyt kuitenkin kuohuu, mm. facebookissa. Ei ole ihan mietoa kuohuntaa.

On nostettu esille, että Elovaara ei saisi enää jatkaa valtuuston puheenjohtajana, että se on moraalitonta, että harkintakyky on pettänyt, että kyllä miehen nyt pitäisi erota puheenjohtajan paikaltakin.

Minä erosin tehtävästäni (tarkastuslutakunta), kun erosin kokoomuksesta, mutta perustin oman "vaikutuskanavan", oman valtuustoryhmän. Elovaara ei vastaavaa ole aikonut tehdä.  

Oikein tai väärin?

Taitaa olla juhannus tulossa ja rantakokot syttyvät. Sammuvatkin..

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu