Onko Sinulla jotain hukassa?

No nyt on hyvää infoa: Jäivätkö avaimet kotiin? Tässä täysin uusi ratkaisu.

Kuinka moni meistä vaan kehtaa tunnustaa, että silloin tällöin on hukasssa, kadoksissa, eri paikassa kuin mitä piti olla, muukin kuin auton avain. Ei löydy ei. Ei silloin, kun tarttis silmälaseja ja puhelinta.

Meikäläinen löytää puhelimensa toisen telefoonin avulla. Tarkoittaa sitä, että soitan kadoksissa olevalle toisella puhelimellani, mutta auta armias, jos se puhelin, jolla soitan on kadoksissa. Se kun on minulla pääsääntöisesti äänettömällä ja käytössä vain ”puhelinluettelonani”. Kun sitä sitten talostani (aika iso) haen, niin siinä sitä onkin tekemistä. Vielä on kuitenkin löytynyt.

Silmälaseja en kaiken aikaa päivästä käytä, joten niitten kanssa pärjään, kun pidän huolen, että edes yhdet odottaa eteisen pöydällä auton kanssa liikkeelle lähtöäni.

Ja toistaiseksi löydän hyvin auton ja kotoavaimeni. Ripustan ne aina kotiin tullessa yhteen ja samaan paikkaan.

Vielä olen ripustanut. Mutta: voi tulla päivä, jolloin muistini sanoo, jotta se on loppu nyt. Silloin PeriKunta hyppii pitkin seiniä ja odottaa sydän syrjällään, että mitä se Mamma minäkin päivänä keksii, missä se taas mahtaa olla, harhailla ja hortoilla. Silloin on hyvä, enemmän kuin hyvä, että käyttöön on otettavissa tällainen paikantava laite.

Iso kiitos laitteen suunnittelijoille.

Saatteeksi pientä toivomusta. 

Nyt uutinen kertoo, että sovellus ja laite toimivat tällä hetkellä vain iOS- ja Android-laitteiden kanssa.

Onko aivan mahdoton ajatus, että kehitetään laite myös pelkästään hakemista varten. Vai onko sellainen jo jollain valmistajalla, ts. tuollainen kännykän näköinen ja siihen sitten yhteydenotto, paikannusmahdollisuus mitä kukakin toteaa huushollissaan kadoksissa olevan. Voihan se olla vaikka tv:n kaukosäädin, kynsisakset, kukkien kastelukannu, jne. Siis ihan mitä tahansa!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu