katoavat tietsikat ja antiikkinen YLE

Pöytätietokoneemme katoavat. Kaikki kannettavat ja pöytätietokoneet virtualisoidaan. Meille jää kotiimme vain tv -ruutu, erillinen näppäimistö ja kaiuttimet. Näin ovat suunnitelleet. 

Eivät YLEläiset, vaan Finnet -ryhmään kuuluvat puhelinyhtiöt.

Salossa päästään käytännön testeihin jo 2010.

Meillä ”oma tietokone” olisi edelleen olemassa, mutta virtuaalisena. Oman työpöytänäkymän saisi esille salasanalla tai Supermatrix -sovittimeen työnnettävällä kortilla. Kertovat, että tv- lähetyksetkin voisivat kulkea samassa järjestelmään kuuluvassa kaapelissa.

Onkohan YLE -maksun kimpussa tohkaava työryhmä ajatellut lainkaan tätä tulevaa Supermatrixtusta? Entäs jos se tulee käyttöömme ennen ennenkuin YLE -työryhmässä ehtivät saada  maksun-per-talous -perimiselle mitään tolkkua!

Eikö olisi parempi kun alkaisivat hetikohta YLE -työryhmässäkin miettimään tätä kortittamisen mahdollisuutta ja kunkin käyttäjän käytön mukaan maksun perimistä?

Eikö joskus kannattaisi olla pikkusen etuajassa siinä mitä maailmalla/tekniikassa tapahtuu ja toimia sen mukaan? Tai onko YLEn tarkoitus liukua pysyväis-/ kannattaja- / ikuisuusjäseneksi teeveen antiikkia-antiikkia ohjelmaan!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu