Mikä maa, mikä valuutta?

Väärin perustein maahamme sisään luikerrelleisiin ovat nyt viranomaisetkin havahtuneet, mutta ovat valitettavasti pahasti myöhäjunassa. Ollaan silmien aukaisuvaiheessa. Kovasti niitä hierotaan ja tahkotaan, mietitään mitä pitäisi tehdä. Se milloin saadaan silmät sulkea, siitä ei ole vielä tietoakaan, mutta rahaa palaa. Sitä palaa luikertelijoitten hyysäämiseen, vaikka pitäisi olla itsestään selvyys, että se kohdistettaisiin tässä ja nyt ”maasta ulosheittäjien” palkkaamiseen.

Siihen saakka kunnes jotain konkreettista valtakunnan ylätasolla saadaan aikaiseksi ja päätettyä, siihen saakka keskustellaan, kinastellaan ja arvostellaan kuinka rasistisen suvaitsevaisen monikultturellisia me täällä Suomessa olemme tai emme ole.

Osaisikohan joku kertoa millaisia ”kultturellisia kotouttamisohjelmia” muissa maissa on?

Mitä muut maat maailmalla ulkomailta tulleille/muuttaneille tervetuliaisiksi järjestävät? Tämäntapaista kun tässä linkissä

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/75545-ruuhka-vastaanottokeskuksissa-haatamista-nopeutetaan

vaiko jotain muuta?

Eiköhän sitä yks sun toinen joudu menemään ulkomaahan kuin ”pystymettään” ? Eiköhän sitä yks sun toinen joudu asettumaan ulkomaahan teemalla maassa maan tavalla tai maasta ulos!

Noin minä ajattelen. Voi olla, että ”luulo ei ol tiedon väärtti”!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu