Salo yrittää ja hakee

Salo yrittää saada taloutensa nousuun osaamiskeskittymän avulla

Noita uutisia tässä nyt pitkin päivää on eteemme annettu. Eikä ole muste kunnolla pöytäkirjanpitäjältä pöytäkirjan kokoomisesta kuivunut, kun jo ilmoitetaan, että täällä olisi jo paikkaakin  tarjolla.

Jaa, että mikä paikka, vastahan täällä kaupunginjohtajaa haettiin.

Nyt olisi paikkaa tarjolla eilen päätetylle osaamiskeskittymän ja siihen liittyvän kiinteistöliiketoimintaa harjoittavan yhtiön toimitusjohtajalle. Microsoftin tiloihin Meriniitylle on tarkoitus koota alan parhaita osaajia sekä yrityksiä Suomesta ja maailmalta. 

Ei ole kaupunginjohtajan jakkaralla istuminen tänä päivänä mikään helppo tehtävä, mutta eipä tule olemaan tämäkään:

 

 

Salo on noin 54 000 asukkaan ja 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Salon visiona on olla monipuolisen elinkeinoelämän sekä älykkään teknologian osaamisen kaupunki, joka toimii tehokkaasti ihmisen ja ympäristön parhaaksi. Lisätietoja www.saloiot.fi.

Vision toteuttamiseksi Salon kaupunki perustaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa osakeyhtiön ostaakseen Microsoftin entiset tilat Salossa ja luodakseen niihin teollisen internetin osaamiskeskittymän (Salo IoT). Tiloihin kootaan alan parhaita osaajia sekä yrityksiä Suomesta ja maailmalta.

TOIMITUSJOHTAJA

Etsimme perustettavan osakeyhtiön toimitusjohtajaa toteuttamaan ja rakentamaan osaamiskeskittymää.

Toimitusjohtaja on yhtiön keulakuva ja vastaa sen kehittämisestä, kasvattamisesta sekä päivittäisestä toiminnasta. Monipuoliseen työhön kuuluu niin myyntiä ja markkinointia kuin henkilöstön ja yhtiön liiketoiminnan johtamista. Yhtiön hallinnoiman toimitilan vuokraus sekä kehittäminen ovat ydintehtäviäsi.

Toimitusjohtajan keskeisiä työtehtäviä ovat hallituksen hyväksymän strategian jalkauttaminen ja toteuttaminen sekä päivittäinen liiketoiminnan johtaminen. Toimit aktiivisesti ja energisesti myyden ja markkinoiden tiloja sekä toimintaa ja edistät osaltasi uudenlaisen, yhteisöllisen työtilan kehittämistä. Olet luontainen verkostoituja ja esiinnyt sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Innostava ote ja visionäärisyys edesauttavat menestymistä. Koska tehtävä on uusi, on valittavalla toimitusjohtajalla merkittävä rooli yhtiön kehityksessä ja mahdollisuus nähdä työnsä tulokset konkreettisesti.

lisää täältä:

http://www.mol.fi/tyopaikat/tyopaikkatiedotus/haku/hae.htm?lang=fi&hakusana=salo

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu