Suitset suussa tai sitten ei

19.12.2016 Salo on enemmän -jutussani nostin esille Salon kaupunginvaltuuston esityslistalla olleen Osaamiskeskittymän ja siihen liittyvän kiinteistöliiketoimintaa harjoittavan yhtiön perustamisen Saloon. Päätöksenteossa en asiaa fanittanut, en fanita vieläkään, mutta enemmistön päätöksellä "ettenpäi mennä". 

Eipä ollut muste kunnolla pöytäkirjanpitäjältä 19.12.2016 pöytäkirjan kokoomisesta kuivunut, kun jo seuraavana päivänä ilmoitettiin, että täällä olisi paikkaakin tarjolla. Olisi tirehtöörin paikka tähän osaamiskeskittymä -hankkeeseen.

Hakijoita tuli ja oli, heitä on  "vino pino", heitä on enemmän kuin oli kaupunginjohtajan paikkaan.

Kaupunginjohtajan paikkaa hakeneet kerrottiin heti kaikelle kansalle, mutta ei tätä Microsoft – tirehtööriä. Ei, ei, lukumäärä vain. Se on seitsemänkymmentä. Syy, että nimiä ei julkisteta on tämä:  julkisuuslaki ei koske osakeyhtiötä.

Minun mielestäni uusi tuleva, helmikuussa 2017 valittava kaupunginjohtaja on saamassa melkoiset suitset suuhunsa jo heti alkumetreillä.

Yhdet suitset ovat nyt parhaillaan, sillä tässä vaiheessa nämä kolme loppusuoralle valittua eivät tiedä, kuka tämä toinen citylle merkittävä johtaja tulee olemaan.

Ja toiset suitset koen olevan siinä, että uusi kaupunginjohtaja on ikäänkuin määrätty tykkäämään kaupunginvaltuuston ratkaisusta eli osaamiskeskittymä -hankkeesta ja Microsoftin tilojen tulevaisuushyödynnästä.  

Entäs sitten, jos em. johtajien nk. kemiat eivät kohtaa? Entäs sitten, jos niistä tulee ne kolmannet suitset!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu