Kasper, Jesper ja Joonatan

Paikallislehtemme kertoo tänään kolmen loppusuoralle valitun kaupunginjohtajaehdokkaan ja salolaisten yrittäjien kohtaamisesta. Olen tänne kertonutkin, että Salon kaupunki on hakenut uutta kaupunginjohtajaa. Nykyinen tirehtööri siirtyy eläkkeelle nyt tulevana kesänä. 

Loppusuoralle päässeet ehdokkaat ovat Hattulan kunnanjohtaja Lauri Inna, Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela ja Raaseporin kaupunginjohtaja Tom Simola.

Jotain kepeyttä tähänkin kisaan. Kolmesta miehestä tuli mieleen ikivanha satu. 

Miten tulikin? 

Tuli mieleen tarina kolmesta iloisesta rosvosta, siis Kasperista, Jesperistä ja Joonatanista.

Lauri, Esko ja Tom  eivät mitään rosvoja ole, eivät sinne päinkään, mutta jonkunlaisia rosvoja heidän nyt kuitenkin pitäisi olla. Yhden heistä pitäisi rosvota kaupunginhallituksen jäsenten sydämet huomenna niin, että valtuusto saisi 13.2.2017 eteensä ykstuumaisen ehdotuksen siitä, kuka ehdokkaista on se paras ja pätevä. Tai sopiva!  Tai sekä että.

Ei ole mikään helppo tehtävä. Minä ainakin  varaudun siihen, että valtuuston kokouksessa on edessä äänestysruljanssi. Kyllä minulla jo suosikkikin on, mutta en jää parkumaan, jos hän ei valituksi tulisi, sillä kaikki loppusuoralle päässeet ovat/olisivat tulevaan tehtävään päteviä. Miesten taustat, mm. koulutus, ovat erilaiset, joten se, onko valituksi tuleva tehtäväänsä myös sopiva, se on sitten näytön paikka.

Minä ja muut "kardemummalaiset" jäämme odottamaan: https://www.youtube.com/watch?v=cDJoE67Nh2Q

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu