Tammisaaren synnytysosasto saa presidentti Halosen tuen

Tuo oli tämänpäiväisen Salon Seudun Sanomien yksi otsakkeista. Hyvä, ettei mennyt aamukaffee väärään kurkkuun. Eikä riitä, että meinas mennä kaffee väärään kurkkuun, kyllä tässä kohtaa jo pikkusen ihan säikähti ja säikähtää missä mennään.

Presidentti toteaa, että ei hänellä tähän asiaan, siis siihen onko Tammisaaressa synnytysosasto vai ei, ole toimivaltaa, mutta hänellä on arvovaltaa.

Arvovaltaa!

Onko kukaan ajatellut, huomannut, että kohta ei ole sitäkään kuin ripaus.

EU:lle on valittu presidentti ja ulkoministeri. Kuka meistä heistä, noista kahdesta jotain tietää? Kuka meistä heistä, noista kahdesta jotain haluaa tietää? Haloo! He ovat meidän johtajiamme.

Kun ”sukeltaa” EU:n sivuille ja katsoo kuka mitäkin tekee ja kuka mistäkin päättää, niin on pikkupakko kysyä, mitä tämä valtakunta, mitä tämä Suomi enää jatkossa tarvitsee.

Tarvitaanko presidenttiä, joka arvovallallaan määrittelee synnytysosastojen tai vanhainkotien olemassaoloja?

Tarvitaanko kansanedustajia, jotka arvovallallaan merkitsevät tietoon saatetuksi EU:lta tulevan postin ja sitten arvovallallaan panevat viestien sanomat täytäntöön ja arvovallallaan seuraavat miten maamme kunnat ja kaupungit noita määräyksiä noudattavat.

Eikö olisi parempi, kun EU lähettäisi postinsa, päätöksensä, ohjeensa, määräyksensä suoraan kuntiin ja kaupunkeihin ja EU -edustajamme ( se olemattoman vähäinen joukko) kävisivät silloin tällöin kurkkimassa, tarkastamassa kuinka tämä EU -elämä sillai livenä sujuu. Kävisivät kurkkimassa miten tavallinen kansalainen EU sääntöjen ja määräysten viidakossa toimii ja ennenkaikkea miten tavallinen, arvovallaton kansalainen pärjää.

Ja juu, meinas unohtua. Kuka meistä tietää, kuka meistä muistaa, kuka meistä on tasan tarkkaan tietoinen siitä ketkä meitin edustajamme tuolla EU:ssa tällä hetkellä ovat!!!

Pitääpä mennä uudemman kerran EU -sivustoille. Siellä ne on. Ne nimet. Siellä ne ovat, nuo meitin tämänhetkiset päättäjämme! Tiesitkös sitä?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu