12 minuttia ja se on sitten siinä! Vai onko?

 

Eläkkeellä oleva entinen maaherra Rauno Saari kirjoitti 27.2.2019 Salon Seudun Sanomiin hyvän yhteenvedon sote- uudistuksen vaikeuksista. Suosittelen lukemaan.

Luulisi esim. tämän lauseen "Viimeiset kaksi ja puoli vuotta on aikaa käytetty sellaisen hallinnon selvittelyyn, josta ei ole sanallakaan sovittu hallitusohjelmassa" herättävän jotain hallituksessa istuvien päässä.

Kannattaisi tarkentaa, mitä hallitusohjelmaan alunperin sovittiin ja hetken aikaa miettiä, että miten tämä tällaiseksi sähläämiseksi on mennyt kuin nyt uutisista luemme

Jos ja kun tavallinen kansalainen on edes muutaman kerran tv -uutisten yhteydessä nähnyt sote -valiokunnassa istuvien työpöytää ja niitä valtavia paperipinoja heidän edessään, niin eipä juur ihmetytä, miksi ollaan ulkona alkuperäisestä hallitusohjelmasta. Se on vaan vissiin vähän päässyt rönsyilemään matkan varrella tämä sote -uudistaminen. Ilmeisesti kukaan ei ole kunnolla vaivautunut lukemaan, mitä alunperin uudistuksen tarpeesta ajateltiin. Ja sovittiin!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu