edunvalvojan valta ja vastuu

Isomummolta myytiin asunto! Mummoa kuulematta! Mummo ei ole edes nähnyt hänelle määrättyä edunvalvojaa.

Ajattelin, kun otsakkeen näin, jotta onkohan tässä joku 7päivää lööppi vaiko ihan aito aihe. Ei ollut lööppi. Kyllä se aito aihe oli. Edunvalvojan vallan käytöstä oli jutun poikanen illalla ajankohtaisessa kakkosessa. Tapahtuma ja tapahtunut on sattunut Tampereella.

Tässä maassa on ruususen unesta herätetty Valvira selvittänyt jo jonkun aikaa onko meillä ja kuinka paljon valelääkäreitä ja valehoitajia, mutta kuka, mikä taho selvittää maamme edunvalvojat?

Kuka valvoo, kuka kantaa vastuun kun edunvalvoja osoittautuu tehtäväänsä sopimattomaksi, tekee ja touhuaa oman päänsä mukaan. Touhuaa päämiehelleen vahinkoa. Tampereen maistraatissa sitä ei ainakaan tiedetty. Taisi siinä ohjelmassa joku oikeusministeriön virkamieskin kapulakieltään käyttää.

Virkamiehet niin helposti pakenevat salassapito- ym. velvollisuuksien ja sanahelinöiden taakse silloin kun eivät tiedä mitä sanoisivat, mitä heidän ihan oikeasti pitäisi tietää. Selvästi näkevät ja kuulevat, että on menetelty väärin, mutta silti mussutetaan mitä sattuu.

Taasko on todettava: on tämä kummallinen maa!    

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu