kiikun kaakun

Jestas sentään. Minä huomaan olevani kiikun kaakun -tapaus. Nyt olen kuusviis, ens vuonna kuuskuus. Vaan ei taida riittää. Ei riitä jätelakiin! Eikä auta, vaikka jonkun miehenpuolikkaankin tänne huusholliini jostain hilaisin. Sen miehen pitäisi olla reippaasti minua vanhempi, jotta päästäisiin nopeammin jätelain vapautukseen. Jos sorrun johonkin nuorempaan, niin aika äkkiä pitää ruveta noita paskavesiään miettimään. Että mitä niille tekisi!

No ei mene yöunet. Eikä tartte väkisin miestäkään ruveta metsästämään. Wc – jätteeni menevät umpisäiliöön. Tiski-, pyykki- ja suihkuvesi jonkinnäköiseen kaivoon nekin ja imeytyvät puutarhaan. Lupa on. Kunnan lupa. Entisen kunnan. Nythän minä olen kaupunkilainen, kiitos kuntaliitoksen v 2009.

VakiPutkiMieheni on kertonut, että minä selviän vesijätteistäni jollain pienemmällä puhdistusvempailla ja että hän tulee ja asentaa sen sitten kun hänet paikalle tilaan.

Pittääpä miettiä, että tilaisko tänä vuonna vai antaisiko olla. Jos tuo ”ympäriministeri” päättääkin viel pyörtää pyhät puheensa ja tiputtaa tuota ikärajaa! Pari vuotta. Ei olis paljo. Eihän?

 

Hyvää yötä!

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu