MenuMatti

Tämä vanhustenhuollon tulevaisuuden auttaja Menumat, tämä asuntosi nurkkaan sijoitettava pakastimen, kiertoilmauunin ja tietokoneen yhdistelmä on komean näköinen kaappi. Mutta vaikka se on pakastin, uuni ja tietokone, siis MoniNainen niin ei se mitään töitä tee. Se vaan höpöttää ja patistaa. Se ei siis laita ruokaa uuniin, se ei ota sitä uunista pois, eikä se syötä. Mahtaako edes kysyä jotta maistuiko.

Mutta hieno laite ja hyvä tarkoitus. Maksaakin varmaan jotain.

Ei tässä mitään muuta ihmettelemistä ole kuin että keilleköhän se on tarkoitettu? Jos olet jalaton, vuoteeseen hoidettava, niin kyllä sitä joku tyyppi tarvitaan avustamaan ennen ennenkuin se sapuska lautasella on. Jos taas on semmoinen tapaus jolta muisti on karannut niin mitenkäs sellainen ihminen siitä laitteen käytöstä selviää. Höpöttääkö se tietokone koko sen ajan mitä pitää tehdä vai miten se etenee. Jos se sen tekee niin sittenhän sitä voisi harkita. Olishan se aika mukava kun jostain nurkasta huushollia kuuluisi iltaisin tiettyyn klo aikaan: ”Laitapa se tietsikkas kiinni. Olet jo muutoinkin roikkunut sen edessä koko päivän. Nyt menet iltapesulle ja sänkyys. Hyvää yötä! Nuku hyvin!

Tylyäkö! Noin se voi joku päivä täässä maassa olla! Ainut ystäväsi ja auttajasi on MenuMatti tai MenuMaija. Ja senkin vempainen ostat ihan ite. SuomiLandialla ei ole varaa hoitajiin eikä robottilaitteisiin. Onkohan edes koko tätä Suomea enää?

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu