sijoita HoivaKotiin

Monelta suomalaiselta puuttuu juuri se tarvittava määrä itsekuria, jotta eläkesäästäminen onnistuisi. Köyhä vanhuus tuleekin sitten yllätyksenä. Eläketutkija arvelee, että valtaosa kansalaisista on täysin pihalla tulevasta tulotasostaan.  

 

http://www.taloussanomat.fi/ps-saastot/2010/10/03/silmat-kiinni-en-mieti-elaketta/201013553/262

 

 

 

..

Näin se varmaan on. Silmät kiinni. En mieti.

Eläketutkija ihmettelee, että eikö sitä haluta ajatella, että itsekukin vanhenee ja että eläkepäivinäkin tarvitaan rahaa?

No, jos et ole vielä noita asioita ajatellut niin et ole yksin. Kuulemma moni talouttaan muuten järkevästi hoitava ihminen lykkää näitä päätöksiä tulevaisuuteen. Jotkut luottavat esimerkiksi siihen, että saavat perintöä.

Voivoi! Eivät vielä aavistakaan mihin ne semmoset rahat hupenevat. Perintörahat voivat huveta omien vanhempien hoitamiseen. Hyvä kun riittävät.

Kun kunnat nyt sulkevat vanhainkotejaan ( suomalainen vanhainkotielämä ei ole enää muotia) niin on suuri vaara, että ulkomaiset hoivakauppiaat muuttavat tänne Suomeen. He perustavat VanhojenKoteja. On niitä tänne jo tullutkin.

Jos ja kun kunnan kotiapu ei enää riitä yksittäiselle vanhukselle ja kun hoitoa ja turvaa pitäisi saada 24 -tuntisesti, niin lapset joutuvat hankkimaan hoitopaikan jostain hinnalla millä hyvänsä.

Jostain. Se Jostain voi olla ulkomaan hoitaja, se Jostain on Sijoittaja.

Hoito voi olla hyvää, mutta kai jokainen sen tietää mitä se semmonen sijoittaminen tarkoittaa?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu