Soininvaara sooloilee

http://soininvaara.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62802-terveydenhuolto-pois-kunnilta

Terveydenhuolto tulee ottaa kunnilta pois kokonaan ja siirtää maakunnan kokoiselle yksiköllä, siis lähinnä sairaanhoitopiirille, jonka nimi varmaankin muuttuisi sosiaali- ja terveyspiiriski tai vaihtoehtoisesti maakunnaksi. Mukana siirtyisi suuri osa sosiaalihuoltoa, esimerkiksi vanhustenhoito, lastensuojelu, päihdehuolto, mutta ei lasten päivähoitoa, joka tulee säilyttää paikallisesti päätettävänä lähipalveluna. Jatkossa kutsun tätä yksikköä maakunnaksi, mutta se voi tietysti olla myös erillinen kuntien muodostama sairaanhoitopiirin kaltainen organisaatio.

 

Voi RumaSana sentään!

Siis lapsukaiset hoidetaan paikallisesti, mutta kun tulet vanhaksi niin se on se ja sama mihin mummot ja vaarit kipataan. Niinkö? Ei siis enää riitä PARASta pöytään kattauskaan?

..

Jos Soinin Sakki pääsee valtaan niin toivon, että yks minkä he hetikohta romuttavat, yks minkä heti heittävät roskikseen on Paras -hanke. Ensin silppurin läpi, sitten roskiin, sitten vielä varman päälle krematorioon, jotta tämä hanke kaikkine kylkiäisineen varmana poistuu tästä valtakunnasta.

Tämmöisiä pakottamisia kuin tämäkin tässä http://www.sss.fi/mielipiteet/paakirjoitus/199312.html on, tämmöisiä ei tässä maassa mielestäni kaivata!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu