media -maksu tyrkyllä taas

Jokainen meistä näkee, kuulee, kokee päivittäin miten eri puolueet kisailevat, tökkivät, näykkivät toinen toisiaan. Haukkuvatkin! Omassa sakissa kaikki on hyvin, jos-jos ja jos joku muu vaan tekisi, toimisi, ajattelisi toisin. Jaa, no Soini kyllä joutuu omiaankin oikaisemaan..

Pari vuotta sitten melskattiin Yleisradion rajoista ja maksuista, eikä päästy tästä tuohon. Tänään, tässä ja nyt melskataan Portugali -paketista.

Jos ja kun nuo kansamme edustajat saavat Portugalin johonkin päätökseen ja pakettiin, niin millähän mielellä he tulevat meuhkaamaan odotettavissa olevista uusista veroista, media – ym. maksuista?

Kenenkähän niskoille tämä parin vuoden tauon jälkeen esiin bongannut media -juttu kaadetaan? http://www.talouselama.fi/uutiset/article631585.ece?s=l&wtm=talouselama/-24052011

Liikenne- ja viestintäministeriön virkamiesjohto ajaa hallitusneuvotteluissa yhtä kaikkien aikojen viestintäpoliittista uudistusta, joka toteutuessaan vapauttaisi muun muassa kaupalliset televisio- ja radioyhtiöiden toimiluvat, mutta panisi kännykkä- ja muut radioliikennetaajuudet eli verkkoluvat maksullisiksi.

Viimeksi mediamaksujen kritiikkikyytiä sai viestintäministeri Suvi Linden. Nyt uusien maksujen, idean isä näyttää olevan liikenne- ja viestintäministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen.

Mitenkähän Pursiaisen ehdotusten käy? Ollaanko edes jossain asiassa yksimielisyyden kynnyksellä? http://suomenkuvalehti.fi/kuvat/2011/05/23/hallitusneuvottelut-2011

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu