hei, olen keskikastissa

Äsken pisti silmiini tämä Ylen uutinen: Salo tippui keskikastiin!
http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/10/salo_tippui_kuntien_k…

Jaa että mikäkö hätä meillä muka on?
Ei pitäisi olla yhtään mitään.
Päinvastoin.

Tämän kommentin sain 17.8.2011 tähän puheenvuorooni:
http://marjattahalkilahtiblogituusisuomifi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/8083…

”Jos maassa on enemmänkin näin osaamattomia ja näköalattomia kokoomuslaisia kuntapoliitikkoja, meät kyllä hukka perii. Koski ei ”tupsahtanut” eikä myöskään mitä tahansa edistänyt vaan pelasti Salon seudun tilalta, jossa alue olisi vaipunut jälkiteolliseen kaaokseen. Olisi tietenkin hyvä, jos kuntaministeri Snellm…anteeksi Virkkunen voisi omansa (kokoomuslaiset) asiallisesti informoida siitä, mitä on tulossa. Kuntaministeri esikuntineen on ”se kuusi, jota kuuleminen”. Siellä, missä asia on jo oivallettu (Kouvola, Salo jne) on sentään jotain mahdollisuuksia, mutta siellä, missä tarvotaan suossa (valta-valta-valta), on aika pitkä ”suotaival” vielä kuljettavana.”

 

..

Olen tänne muutaman kuntaliitospuheenvuoron kirjoittanut ja muittenkin kuntaliitosjuttuja ( niitä kuntaliitosta kehuvia) kritisoinut. Kritisoin edelleen, olen sitten kuinka osaamaton ja näköalaton tahansa. Salon liitoksen toimintaa ja tulevaisuutta olen ihan alusta saakka arvostellut!

Salo ( 1.1.2009 lukien kuntaliitoskunta) on siis lokakuussa 2011 surkeassa kunnossa. Ensi vuoden budjettia tehdään tietoisesti alijäämäiseksi.Kaikki investoinnit rahoitetaan lainarahalla.

Mitä vielä?

Edessä on kuntaliitoksen mukanaan tuomien muutosten nopeuttaminen.

Niin!
Luit ihan oikein!

Kuntaliitoksen mukanaan tuomien muutosten nopeuttaminen.
Lopetuslistalla on kouluja ja vanhustenhoitoyksiköitä ja teema on: Ketään ei jätetä ilman palvelua, mutta keskittämistä tapahtuu.

 

Niin!

Että tämmöstä menoa!


Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu