Richard Sulik, tuo UhkaMies

”Vakausrahasto on eurovaluutan suurin uhka. Antaa Kreikan mennä konkurssiin vaan. Vääriä päätöksiä tehneille pankeille sitä samaa, senkun kaatuvat. Kansalaisten säästöt ovat ne, joita suojeltava on.”

EuroEurooppa on saanut toisen Timo Soinin. Slovakiasta löytyy UhkaMies nimeltä Richard Sulik. Maan parlamentti on äänestänyt ERVV:n koon kasvattamista vastaan ja siinäpä on ollutkin semmonen äänestys, että se on uutisten mukaan kaatanut myös maan hallituksen.

Sillä lailla.
”Ei meil vaa!”

Meilläkin kyl uhkaillaan, kiitos Timo Soinin, mutta ei meillä hallitus mihinkään kaadu. Meillä keksitään Euroopan ylivelkaisten maiden kohtelulle seliseliä lisää ja lisää, aina vaan lisää. Näyttääpä sitä tekevän tuleva presidenttiehdokas Sauli Niinistökin.

Tavallinen kansalainen ei kyllä nyt ihan kaikkea purematta niele. Tavallinen kansalainen odottaa edes jonkinlaista juurille paluuta. Minä en mikään Euroopan unioni -ekspertti ole, mutta joku semmonen muistikuva minulla on ( silloin kun unionin toiminnasta sovittiin), että unionin ei pidä sotkeentua jäsenmaittensa velkaongelmiin.

Niin! Tässä nyt sitten pähkäilen, jotta muistanko oikein vai väärin vai onko se jonkinasteinen dementia minuunkin jo iskenyt! Dementiaa tai ei, ainakin tuo Richard piristi päivääni..

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu