väärä kuntaremontti, väärä kuntakartta?

Väärä kuntakartta?

Muutama tunti meni tämän uutisen kanssa

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/salainen-kuntakartta-ministerion…

ja nyt valtiovarainministeriö sanoo, jotta ei-ei, väärät on tiedot! 
Kunnallishallinnon rakenne -työryhmän puheenjohtaja, valtiovarainministeriön ylijohtaja Päivi Laajala informoi, että työryhmän työ on kesken ja että Suomen Kuvalehdessä esitetty kuntakartta ei ole sitä mitä helmikuun alkupuolella heidän taholtaan tullaan kunnille esittämään.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119354-ministerio-%E2%80%9Dsalainen-kunt…

Keskustan sakkikin ehti jo kiukustua: ” Me teemme kaikkemme kuntauudistuksen kaatamiseksi. Se on järjetön ja ihmisten arkielämälle vieras. Se on vain likaista valtapolitiikkaa, Mari Kiviniemi sanoo julkisuuteen antamassaan tiedotteessa.”

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/119353-keskusta-alahti-vaietusta-aikeest

Väärä kuntaremontti?

Voihan sitä niinkin sanoa. Kiviniemi nyt vaan unohtaa sen milloin tämä kuntaliitostouhuilu edellisen kerran oli esillä. Sehän oli Vanhasen hallituksen aikana. Kuka oli kuntaministeri? Vastaus: Hannes Manninen. Seuraava kysymys: mikä puolue? Vastaus: keskusta.

Se kuka kulloinkin vallan kahvassa ollut on, se tässä tätä meidän Suomi -karttaamme ja kuntaremontteja on kulloinkin höösännyt. Nyt se on kokoomuksen vuoro. Valitettavasti.

Jos keskusta ei lainkaan tykkäisi kuntaliitoksista niin eikös se olisi tarvinnut julkistaa aikoja sitten? Vuonna 2008 homman nimi oli tämä ja huom. Kiviniemen suulla:
http://www.vm.fi/vm/fi/03_tiedotteet_ja_puheet/02_puheet/20080422Minist/…

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu