mikä meno, mikä meininki?

Tuote nimeltä KuntaUudistus, tuo kiukutteleva, vaipoissa kiemurteleva Kakara!

Miten siihen pitää suhtautua?

Olemmeko mainoksen uhreja vai uskallammeko palauttaa huonosti valmistetun tuotteen takaisin lähettäjälleen!

Jokainen, jolla on televisio tietää, että joillakin kanavilla on ostoskanava. Siinä vasta TaukoTuokio. Se mitä milloinkin esitellään, se mainostetaan niin hyvin ja tehokkaasti, että muutaman minuutin katseltuasi alat itsekin uskoa, että ohoh, kyllä nyt on tuote, joka pitää hankkia. Rintsikat tai yleiskone, ihan sama, tarpeelliselta, suorastaan välttämättömältä tuote alkaa kuulostaa.

Jos et katsele ostoskanavia ja muutoinkin mainosten välillä kipität tiskikonettas tyhjentämään tai jääkaapille, niin hyvä. Et sorru ostoskanavan kotkotuksiin. Mutta uutiset. Niitä nyt sentään saatat seurata. Niitäkin tulee monelta kanavalta. Oletkos huomannut, että kaikissa edetään suhtkoht samalla kaavalla? Mainosten maailma on niissäkin mukana. Kerrottu uutinen työnnetään tajuntaamme luotettavana ja tärkeänä, vaikka se olisi täyttä huuhaata.

Viime aikoina toistuva ”mainos” on ollut KuntaUudistus. Uudistuksen taustapirut kertovat, että se on välttämätön ja se on tarpeellinen, ilman sitä emme selviä emmekä pärjää. Erityinen painopiste on lähidemokratian vahvistaminen ja asukkaiden vaikutusmahdollisuuksien varmistaminen.

Kuntauudistustuotteen esittely on myös jalkautettu. Sitä on lähdetty viemään kuntakierroksille. Tuotetta saavat maistella kuntajohtajat ja kuntien päättäjät ja lausunnonkin siitä voi tai no, ei voi, vaan se pitää antaa.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120150-valiton-palaute-kuntien-lomakkees…

Aikaa on annettu huhtikuun kolmetoista päivään saakka.

http://www.vm.fi/vm/fi/05_hankkeet/0107_kuntauudistus/02_aluekierros/ind…

Voi tavallinen kansalainenkin jotain sanoa. Tässä yks kanava:

http://www.otakantaa.fi/aihe/kuntauudistus

Tuonne voit kertoa mielipiteesi. Jos et vielä tiedä mitä KuntaUudistus -tuotteesta sanoisit, siis jos et tiedä mitä tulevaisuudessa tuon mainostetun tuotteen osalta on odotettavissa, niin kurkkaas miten sen kanssa on jossain käynyt. Tässä olisi mallia lähidemokratiasta ja asukkaiden kuulemisesta:

http://www.sss.fi/uutiset/294015.html

http://www.pernionseudunlehti.fi/sivut/index.php/kirkonkylaet-tarvitseva…

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu