Tänään ei ollut sellainen päivä!

Nyt nousee ajatuksiini vanha, vanha iskelmä. Sitä ovat laulaneet mm. Tapio Heinonen, Tapani Kansa ja Paula Koivuniemi & Vesa-Matti Loiri. Iskelmä on ”Eilen kun mä tiennyt en.” Tuskin he tuota laulaessaan koronasta mitään tiesivät, mutta olkoot aasinsiltana tähän blogiini:

Eilen:

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL kohautti ja ilmoitti, että se suosittelee pääkaupunkiseudun ravintoloiden sulkemista kolmeksi viikoksi. Tulevaan hiihtolomakauteenkin annettiin korona -ohjeistus – toivomus: Muualle Suomeen ei pitäisi lähteä.

Ministeri Kiuru informoi, eilen hänkin: ”On vain päivien kysymys, että Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) tulee esittämään koronastrategiassa siirtymistä tasolle 2”

Tänään:

Yle tietää kertoa, että se, mitä THL on eilen esittänyt, se on tyrmistyttänyt hallitusta niin, että em. johto on joutunut puhutteluun! Ja kansliapäällikkö Kirsi Varhila vahvistaa, että kyllä-kyllä, keskustelu on käyty.

Huomenna:

Kerrotaanko meille, kuka tässä maassa viimeisen sanan koronan taltuttamisesta sanoo? Kuka sanoo, missä kaappi seisoo? Onhan tässä tavallinen kansalainen nyt ihan huuli pyöreenä. Jo viime vuonna saimme ihmetellä THL:n ja hallituksen välillä olevia linjauseroja. Sitten on taas ollut päiviä, jolloin em. tahot kulkevat kuin käsi kädessä. Se, mitä THL näkee hyväksi, niin se on ollut myös hallitukselle hyvä. Tänään ei ole ollut sellainen päivä!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu