Hyvinvointialueet keppi -linjalla!

Kohta on käsillä vuoden 2023 viimeiset tunnit. Joulu on jouluiltu ja jos jotain, niin suihkuun mennessä ainakin vaaka pitää ohittaa tai nostaa johonkin piiloon.

Viime vuonna uudenvuodenaattona harmittelin hyvinvointialueiden käynnistymistä 1.1.2023. Meillä päin alue on nimeltä Varha.

Jos tässä nyt kuukausia taaksepäin kelaa, niin onko muuta todettavissa kuin että takkuistahan tuo ollut on. Tämä hyvinvointi ei ole vain vaaka, jonka voi ohittaa tai nostaa johonkin piiloon. Alkuvuoden informointi oli täällä meillä päin tätä luokkaa:

Alueet ovat edenneet suunnitelmallisesti kohti hyvinvointialueita ja osoittaneet vahvaa muutoskyvykkyyttä. Alueilla ollaan tyytyväisiä siitä, että siirtymä on sujunut hyvin. Alueet kartoittivat siirtymään liittyviä riskejä ja varautuivat onnistuneesti vuodenvaihteen häiriötilanteisiin erilaisilla varajärjestelyillä ja -suunnitelmilla. Varautumisen myötä ilmenneet häiriöt on voitu paikantaa nopeasti ja tilanne on kokonaisuudessaan hallinnassa. 

jne

Nyt ollaan ja eletään tällaisessa:

Hallitus on todennut, että edellisellä hallituskaudella tehty sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus oli hallinnon uudistus ja tällä hallituskaudella keskitytään palvelujen uudistamiseen. Hyvinvointialueiden tilanne on erittäin vaikea. Luvassa on myös säästöjä eli enemmän keppiä kuin porkkanaa.

 

Siis keppiä vaan, ei porkkanoita!

Taidan viedä oman vaakani ulkovaraston takimmaiseen komeroon!

Hyvää uutta vuotta!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu