Kanttiini kiinni, ei mahdollisuuksia ”kevytversioon”

Tiedätkö, millainen työntekijä löytyy tällaisen nimikkeen takaa, lähinnä, mitä hänen tehtäviinsä kuuluu: hyvinvointialueen konsernipalvelujen tukipalveluiden tulosryhmän tukipalvelujohtaja.

Minä en tiedä, mitä kaikkea, mutta ainakin tällainen palvelu on nyt työntekijän johtaja Janne Saarisen mietittävänä: haetaan linjauksia, millä tavoin kanttiinia tullaan jatkossa hallinnoimaan.

Kyseessä Varsinais-Suomen Hyvinvointialue ja Salon pääterveysaseman KaffeePiste, siis kanttiini. Siellä on lappu luukulla: kanttiini suljettu toistaiseksi.

Kiinni, mikä kiinni tammikuun alusta lähtien ja tilanne on haittana koettu ainakin labrassa kävijöiden kesken. Jos on kokeiden jälkeen mieli tehnyt jotain suuhunsa panna, niin EiOota on ollut tarjolla.

Miksi näin -selityksiä on kyllä jaeltu pitkin matkaa, esim.

– Varhasta ei pystytty toimittamaan nopealla aikataululla uutta kassajärjestelmää

– Kiinni pitäminen johtui liikkeenluovutuksessa tapahtuneista yllätyksistä

– Kanttiinitoiminta ei ole ydinpalvelua

– Laki rajoittaa markkinaehtoista toimintaa

 

Varhan tukipalveluissa on juuri nyt toiveena saada kanttiini auki niin nopeasti kuin mahdollista. Vai miten tähän tietoon nyt sitten suhtautuisi? ”Esitystä viimeistellään konsernijaoston käsittelyyn, ja se saadaan seuraavaan tai viimeistään sitä seuraavaan kokoukseen. Vaikuttaisi siltä, että päätös asiassa saadaan nopeasti aikaiseksi, ja sen myötä Salon kanttiinin palvelut käyntiin.”

Siis seuraavaan tai viimeistään sitä seuraavaan..

Nooh, me täällä Salossa odottelemme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu