Koronaa ei taltuteta strategioilla vaan rokottamalla!

Aamulla luin paikallislehdestämme, että hallitus jatkaa neuvotteluitaan koronastrategiasta maanantaina. Nyt on päivä edennyt ehtooseen ja saamme lukea, että hallitus varautuu ottamaan epidemiatoimet valtakunnalliseen komentoon. Oikein hybridistrategiasta puhuvat.

Pääministeri Marin on sitä mieltä, että toimenpiteiden ennakollinen kiristäminen on välttämätöntä, sillä ”riski epidemian kiihtymiselle on muuntovirusten vuoksi todellinen ja suuri.”

No juu, on se varmaan noinkin, mutta kyllä minun mielestäni hallitus saisi jo lopettaa. Saisi lopettaa nuo jatkuvat KoronaInfonsa.

Minä ainakin olen kyllästynyt kuulemaan ja kuuntelemaan jokapäiväisiä (melkein jokapäiväisiä) selityksiä siitä, mitä esteitä tässä maassa koronan leviämiseksi aiotaan tehdä ja mitä tekemättä jättää. Viimeisintä infoa on, että vielä ei tule liikkumisen rajoituksia, mutta uhkaillaan kyl.  Uhkaillaan jopa ulkonaliikkumiskiellolla.

Minun mielestäni koronaa ei taltuteta liikkumisen rajoituksilla, eikä eri paikkojen sulkemisella! Tauti taltutetaan vain ja ainoastaan sillä, miten on aikaisemmatkin taudit taltutettu. Korona taltutetaan rokottamalla.

Voimme kansallisesta rokotusohjelmasta itsekukin tarkistaa millaiset piikit olemme jo saaneet. Jos sinut on rokotettu, niin et sairastu kurkkumätään, et hinkuyskään,  et polioon, vesirokkoon jne.

Huomasitko, mikä em. ohjelmasta puuttuu?

Sieltä puuttuu koronarokote!

Senkö takia se puuttuu, kun rokotetta ei ole vielä kaikille annettavaksi?

Senkö takia meillä tohkataan kaikesta muusta: rajoituksista ja paikkojen sulkemisista, etätöistä ja etäopetuksista?

Ja jos se rokotteen saaminen nyt niin takkuilee, kun siitä kerrotaan, niin eikö se vähäkin jakelu ja piikittämisen järjestys olisi mietittävä uudelleen? Esimerkiksi siten kuin edellisessä puheenvuorossani salolaisen lääkäri Jari Vainion ajatuksina esitin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu