Kysymyksiä hallitukselle!

Paikallislehdestä (Salon Seudun Sanomat) luin korona -asiaa ja ihmettelin otsaketta ”Ennakointi korostuu päivitetyssä strategiassa.” Ja sitten kerrottiin mm. eri tasot.

Ykköstaso: Kaikki leviämisvaiheen toimenpiteet on otettava täysimääräisesti käyttöön leviämisvaiheessa olevilla alueilla!

Kakkostaso: Kaikkien alueiden tulisi ottaa käyttöön leviämisvaiheen suositukset.

Kolmostaso: Edellisten lisäksi otettaisiin käyttöön poikkeusolot ja liikkumisrajoitukset.

 

Uudemman kerran nostan esille edellisen puheenvuoroni. Eikö päämäärän pitäisi olla se, että kansalaiset saavat rokotteen ja siitä suojan, jotta elämämme palaisi edes jollain lailla aikaan ennen koronaa!

Mutta kun sitä rokotetta ei nyt sitten ole niin paljon ja niin nopeasti saatavilla kuin tarvittaisiin, niin senkö takia kerrotaan vain em. tasoista?

Jos ja kun tuo kolmostasokin tuolla uhkana nyt keikkuu, niin kysynpä: onko hallitus miettinyt strategiatasonsa numeroa neljä?

Jos ja kun koronauhkapilvet mitä ilmeisemmin kevään 2021 kuntavaalien aikaan leijuvat em. tasonne kohdassa kolme, niin miten luulette, että ehdokkaat pääsevät ”turuille ja toreille” esittäytymään? Entä miten kansalaiset äänestämisestä suoriutuvat?

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu