Muistisairas ruokakaupassa

Näitä riittää aina vaan. Näitä väärännäköisiä mainostamisia!

Viimeisin anteeksipyyntö, kai se sitä on, jos kerta todetaan, että ”Ei ole piirrosta tehdessä ymmärretty kyseenalaistaa”, on Valiolta. Turkkilaisen jugurttipurkin kyljessä ei saisi olla sitä, mitä siinä nyt on. Siinä on turkkilaista kuvaava henkilö. Uutiskuvan vieressä näkyy kreikkalainen. Ei ilmeisesti hyvä sekään.

Jos Turkissa on käynyt, niin kyllä kuva sinne päin mielikuvan ja jonkinlaisen muiston itse kunkin päähän luo, varmaan tuosta kreikkalaisestakin, mutta en minä noita millään pahalla ajattelisi. Minusta ne kertovat siitä, minkä näköisiä ihmisiä noissa maissa asuu. Mitä pahaa tai huonoa siinä sellaisessa on?

Ei ihan kaikkea muuttaa tarvitse. Plussaa se vaan olisi, jos purkkien ja purnukoiden kyljestä näkisi muutakin kuin tekstin.

Ajatelkaa vaikkapa muistisairaita. Kun he menevät ruokakauppaan ja miettivät esim., että mitähän jugurttia minun pitikään ostaa, niin eikö se helpottaisi, jos purkin kyljessä näkyisi tutulta tuntuva naama, kasvot, jotka kertoisivat, että jes, tätä tuotetta minä tarkoitin, vaikken heti muistanut!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu