Pitääkö olla huolissaan?

En ole seurannut esitetäänkö telkkarissa vielä ohjelmaa nimeltä: pitääkö olla huolissaan, mutta se tässä mieleen nousi, kun viime päivien uutisia olen seurannut.

Sotatilanne Ukrainan ja Venäjän välillä on tietysti yksi huolen aihe, isokin, mutta annan sen nyt olla. Sitä selittäkööt asiantuntijat. Niitähän on riittänyt jokaiselle sota-päivälle, eikä loppua näy. Ei asiantuntijoista eikä sodan päättymisestä.

Minua huolestuttaa tänään, tässä ja nyt yksi juttu tai asia. Se on Twitter, tuo Muskin must -juttu. Mies osti Twitterin ja tuntuu siltä, että hän haluaa koko maailman polvilleen.

Minä olen Twitterissä keikkunut, esiintynyt vuodesta 2012, mutta pääsääntöisesti vain silloin, kun olen näitä Uuden Suomen puheenvuorojani sinne esille tuupannut. 

Viimeisimmät twitter –uutiset kertovat, jos paikkaansa pitävät, että herra Musk meinaa tehdä muutoksia. Oikein isoja. Tulossa on esim. käyttäjätilien varmentaminen. Ja jotain maksustakin jo touhutaan. Töissä olleille johtaville henkilöille Musk on jakanut eropasseja ja huhutaan, että erottamisia tulee lisää.   

 

Nyt mietin, eroanko Twitteristä heti vai odotanko, että herra Musk heittää minut pihalle. Mitään sisäänpääsymaksuja en ainakaan ala maksamaan!

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu