Orpo, minä pyydän! Vammaisena siivoustyössä!

Jos jo Europarlamentikot huutelevat, sen täytyisi sinutkin herättää.

Kokoomuksen tulisi nyt miettiä kunnolla, mitä aidosti olette tekemässä. Leikkauksia pitää olla, mutta miten ne tehdään, on toinen juttu. Nyt ajetaan 100 000 ihmistä toimeentulotuelle?

Ihmiset eivät saa noin vaan töitä ja tämän hetkinen tilanne vaatii parempaa ja pidempää asian tarkastelua. Tähän konkurssiin nyt YLEISLAKKO ja ne tosiaan, ne konkurssit ihan joka alalla?

Miksi ei uskota asiantuntijoita?

Se miten näen tämän maailman lähes 60 vuotiaana, pelkään niiden tulevaisuuden toivojen puolesta(lapset). Samoin ajattelen itseäni siellä laitoshoidossa, sillä minulla on jo nyt tieto, etten kykene olemaan kauan kotosalla.

AI miksikö?

Siksi koska minulla on vasemman puoleinen lihaksiston rappeuma / katoaminen, ihan ylhäältä alas jalkaan, sekä niska ja selkärappeumaa eli hermopinteitä jumissa (ei suositella leikkausta tässä vaiheessa, leikkausriskit isot). Minun toiminta kykyni alkaa olla finaalissa. Siitä huolimatta minun katsotaan pystyvän siivoustyöhön? Työeläkeyhtiön Yleislääkäri on sitä mieltä? Siis HUOM! Yleislääkäri?? Minulla siis on aivan selkeitä halvaus oireita. Yhtenä päivänä on parempi, toisena päivänä en tahdo päästä liikkeelle. Aamut ovat helvetillisiä!

Neurokirurgini ihmettelee siinä kuin minäkin, että millä perusteella vakuutusyhtiön käyttämä lääkäri voi olla jokin flunssan hoidon asiantuntija? Kyseessä on sairaudet, jotka vaativat erikoislääkärin asiantuntemusta? Tällä erikoislääkärillä pitää olla tieto taidot ja kokemus luustosta ja hermoista!

Seuraavaksi minut siis laitetaan työttömyyskortistoon, koska saikkua en enää saa?

Kerrottakoon että olen myös monisairas. Jokaisen sorminivelen ja ranteiden nivelrikko. Toinen ranne jatkuvasti turvoksissa. Samoin nilkan niin paha nivelrikko, että se on lähes tunnoton kivuista (vammautunut ja joudutaan jäykistää). Vasen jalka ei taivu ja vapisee. Selkä on luhistunut ja on yli liikkuva ja painuu selkäytimeen. Rappeuma on siis pahin niskassa, jossa hermojumi aiheuttaa käteen pahoja toiminta häiriöitä. Niska on luhistunut vasemmalle puolelle, niin ettei siinä ole mitään väliä enää niille hermoile.

Nämä ovat kaikki tähän ammattiin liittyviä, mutta ammattitaudiksi kukaan ei niitä suostu sanomaan?

Siis meidätkö haluat sinne työhön??? Toimeentulotuelle?

Kauanko joudun kitumaan vielä =(

Meitä on kortistossa olikos 37 000?

Marju Nikkari
Keskusta Säkylä

Aina huutelemassa jossain päin somea. Halu vaikuttaa asioihin on kova. Mielipiteellä on väliä, mutta turha jatkaa jos se jollain on toinen. Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, niin kauan kunhan se ei mene henkilökohtaisuuksiin ivaten toista :)

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu