Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Suomi siirtyi Stubbin aikaan – Testaa presidenttitietosi Uuden Suomen visassa

Nouseva brittiläinen WealthTech-yritys Strictly Money tarjoaa ennakkorekisteröinnin

Tarjouksena ennakkorekisteröinti ilmaisilla osakkeilla houkutellakseen potentiaalisia käyttäjiä tulevien tuotteiden ympärille

Lontoo, 7.helmikuu,  2024: Lontoossa toimiva varhaisen vaiheen Wealthtech-yritys Strictly Money Limited lanseeraa innovatiiviset maksukorttituotteensa ja -palvelunsa myöhemmin vuonna 2024. Yhtiön tavoitteena on kehittää brändin tunnettuutta Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Skandinaviassa sekä turvata potentiaaliset tuotekäyttäjät ennen tuotelanseerauksia.

Osana tätä aloitetta yhtiö tarjoaa potentiaalisille käyttäjille mahdollisuuden rekisteröityä ennakkoon saadakseen tietoa yrityksestä ja sen tuotteista sekä saada 1 000 yhtiön kantaosaketta maksutta (arvo noin 400 – 600 euroa).

Tarjous on suunniteltu sitouttamaan potentiaalisia käyttäjiä ja rakentamaan yhteisön tulevien tuotteiden ja palveluiden ympärille. Ennakkorekisteröitymällä yksityishenkilöt eivät ainoastaan saa eksklusiivista tietoa yhtiöstä ja sen tarjonnasta, vaan heistä tulee myös osakkeenomistajia, jotka sovittavat heidän intressinsä yhtiön menestykseen.

Strictly Money pyrkii aktiivisesti olemaan yhteydessä varakkaisiin sijoittajiin, korkean elintason omaaviin yksityishenkilöihin, yrittäjiin, aktiivisiin eläkeläisiin ja niihin, jotka haluavat rakentaa vaurautta. Yhtiön visio ja innovatiivinen lähestymistapa ovat jo herättäneet huomiota, ja se on valmis tekemään merkittävän vaikutuksen fintech-sektorilla.

Lue lisää Strictly Moneyn tarjouksesta ennakkorekisteröityä ja saada 1 000 Strictly Moneyn osaketta (maksuton FinansTid. Lue artikkeli:

Toimitusjohtaja Will Povey sanoi:

”Olemme innoissamme voidessamme tuoda markkinoille huippuluokan maksukorttituotteemme ja -palvelumme. Tarjoamalla ennakkorekisteröinnin ja ilmaisia jakoja pyrimme sitouttamaan potentiaalisia käyttäjiä ja rakentamaan yhteisön brändimme ympärille.”

Tietoja Strictly Moneysta

Lontoossa toimiva Strictly Money kehittää uusia ja innovatiivisia maksu- ja varallisuudenhoitoratkaisuja. Myöhemmin tänä vuonna Strictly Money lanseeraa ensimmäiset maksukorttituotteensa Ruotsin ja Ison-Britannian markkinoille. Yhtiön johto valmistautuu siihen, että yhtiö jättää hakemuksen listautua Ison-Britannian pörssiin, jossa on ristiinlistauksia Tukholmaan ja Frankfurtiin. http://strictly-money.com

Kontakti:

Dan Vikman

Sijoittajasuhteiden yhteyshenkilö

sähköposti: ir@getstrictlymoney.com

Markkinakettu
Sitoutumaton Lohja

Yksityisyrittäjä jo 80-luvun lopulta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (1)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. topira
  Topi Rantakivi #4075044

  Kuulostaa liian hyvältä, mikä lopulta ei ole totta.

  Olkoonkin, että vaikka olisi työttömänä tai toimeentuloasiakkaana, niin nuo ilmaiseksi saadut osakkeet lasketaan tuloiksi ja tulojen alentavaksi. Miksi sitten hakemuksissa lukee ”onko osakkeita”? Ja rasti siihen kyllä vai ei?

  Eläkeläisille tulisi tenkkapoo samassa asiassa.

  Ilmoita asiaton viesti