Sanoma, aina tule sanomista

Kyse on siis siitä että Sanoma teki kantelun YLE:stä EU-komissiolle.  https://yle.fi/uutiset/3-11950584
Sanoma Oyj. teki halpamaisen ja vastenmielisen tempun jota ei ihan äkkiä todeksi uskonut kun luki otsikon.  Nyt todellakin pätee tämä heidän oma mainoslauseensa:  ”Aina tulee sanomista”.   Uutinen on laajasti kiertänyt tänään somessa ja monet ovat suorastaan raivoissaan Sanomien menettelystä.  Monet myös kertovat keskeyttävänsä Hesarin tilauksensa ja muiden ko. konsernin palveluiden käytön.
Sanoma Oyj. kantelun johdosta lähetin ko. yrityksen johtoryhmän jäsenille seuraavan viestin: ”Olette kannelleet EU:n Ylen palveluista. Toimintanne on vastenmielistä ja sen johdosta ilmoitan että en enää vastaisuudessa osta yrityksenne palveluita”.
Ajattelen että tulevat kyllä toimeen ilman minun roposiani tai sitten eivät jos tarpeeksi moni ajattelee samoin kuin minä ja näyttää että moni ajattelee.
Sanoma johtoryhmä:
Susan Duinhoven, toimitusjohtaja (johtoryhmän puheenjohtaja)
Markus Holm, talousjohtaja ja operatiivinen johtaja
Pia Kalsta, toimitusjohtaja, Sanoma Media Finland
Rob Kolkman, toimitusjohtaja, Sanoma Learning
S.postiosoitteet heillä ovat muotoa etunimi.sukunimi@sanoma.com ja kehotan myös muita blogisteja näyttämään joukkovoimansa vastaanvanlaisella viestillä Sanomien johtohenkilöille.  Se on tietysti jokaisen oma asia lähettääkö vai ei mutta Sanoma ei media-alan yrityksenä nauti juuri kenenkään luottamusta, ainakin jos somen kommenteista voi jonkun johtopäätöksen vetää.
Sanomahuset i Helsingfors
0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu