Kuntavaalit 2012 – hyvä bloggaaja, nähtäisiinkö syksyllä?

Ne jotka ovat Uuden Suomen uutispuolta tänään lukeneet, tietävät hyvin, että lähdemme syksyllä kuntavaalien alla maata kiertämään. Käymme syys-lokakuussa tapaamassa teitä bloggaajia ja muita lukijoitamme kymmenellä paikkakunnalla: Helsingin lisäksi Lahdessa, Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Joensuussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Jyväskylässä.

Idea lähti muhimaan siltä pohjalta, kun teidän piiristänne tuli esityksiä bloggaajien tapaamisista muuallakin kuin Helsingissä.

Tosin Suomen valokuvataiteen museolla vuoden 2008 kuntavaalien jälkeen järjestetystä tapaamisestakin on päässyt jo vierähtämään tovi. Katso kuvia Kaapelitehtaalta täällä (mukana tuttujakin bloggaajakasvoja).

Syksyn kiertuekumppaniksi Usari sai Attendon, firman joka tuottaa sosiaali- ja terveyspalveluja kymmenillä suomalaisilla paikkakunnilla. Kuntapäättäjillä tai sellaisiksi haluavilla on näin oiva tilaisuus tulla keskustelemaan siitä, miten nuo palvelut kannattaa omassa kunnassa järjestää.

Attendo on luvannut olla avoimuutta edistämässä, mutta viime kädessähän keskustelun tason ratkaisee se, kuinka hyviä kysymyksiä yleisö osaa heille ja toivottavasti paikalla oleville kuntapäättäjille esittää.

Itse pyrin olemaan jokaisella kiertuepaikkakunnalla keskustelua virittämässä. Samalla olen utelias tapaamaan teistä mahdollisimman monta livenä. Tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

Tapaamisiin!

Markku Huusko

Kirjoittaja on Uuden Suomen toimittaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu